- Konu Sahibi Konu Sahibi
incelemelerde minisi 50 gram olarak gözüküyor sadece ilk serilerdede olabilir. tabi bide batarya ağırlığı var bataryalı haliyle bataryasız hali aynı değil. haklısın
incelemelerde minisi 50 gram olarak gözüküyor sadece ilk serilerdede olabilir. tabi bide batarya ağırlığı var bataryalı haliyle bataryasız hali aynı değil. haklısın
İlk seride gıcırdama sorunu çözmek için malzeme kalitesini arttırmışlar büyük ihtimalle yeni seri bunlar o zaman.incelemelerde minisi 50 gram olarak gözüküyor sadece ilk serilerdede olabilir. tabi bide batarya ağırlığı var bataryalı haliyle bataryasız hali aynı değil. haklısın
katılıyorumİlk seride gıcırdama sorunu çözmek için malzeme kalitesini arttırmışlar büyük ihtimalle yeni seri bunlar o zaman.
Doğru hocam bende vermem birde tipini hiç beğenmedim ya 100 TL'lik dandik oyuncu mouseleri bile daha iyi duruyor.mecaz olarak söyledim hocam bi mouseye 2000tl hayatta vermem ben. profesyonel fps oyunu oynamıyorum radyant falanda değilim benim için rahatlığı önemli sadece. paylaşmamın sebebi superlight, katana falan almayı düşünen varsa onu alcağına bunu alsın