Bi tık geniş gözüktü ya minimalistlikten çok ofis fareliğine oynamışlar sade değil çirkin gözükmüşışık batarya ömrünü azaltıyor 1 hafta gitcekse 3-4 gün gidiyor pili o yüzden üst seviye mouselerde rgb yok artık
Mesaj otomatik birleştirildi:
shape olarak kötü değil superlighta benziyo hatta claw grip için superlighttan iyi şekli varAlıntıyı görüntüle
hocam claw grip için üretildiği için şekli böyle e spor odaklı mouse şimdiden birkaç esporcu sponsor olduBi tık geniş gözüktü ya minimalistlikten çok ofis fareliğine oynamışlar sade değil çirkin gözükmüş
Beyaz olan da aynı fiyat bende.şuan dünyanın en iyi mousesi üst seviye mouse arayanlar alabilir rengi siyah olmasa ben bile bi yerden borç alıp alabilirdim o derece
Pulsar Gaming Gears X2 Kablosuz Gaming Mouse - Siyah PX201 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Pulsar Gaming Gears X2 Kablosuz Gaming Mouse - Siyah PX201 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.google.com
Viper miniden devam ya gariban adamım ben ne işim olur ofis faresiylehocam claw grip için üretildiği için şekli böyle e spor odaklı mouse şimdiden birkaç esporcu sponsor oldu
mecaz olarak söyledim hocam bi mouseye 2000tl hayatta vermem ben. profesyonel fps oyunu oynamıyorum radyant falanda değilim benim için rahatlığı önemli sadece. paylaşmamın sebebi superlight, katana falan almayı düşünen varsa onu alcağına bunu alsınBeyaz olan da aynı fiyat bende.
mouse 55 gram hocam 47 değil47 gram hocam bazıları pulsara superlight katili diyo direk finalmouse katili bu mouse. finalmouse bile malzeme kalitesini koruyarak 47 gramlık ağırlığı anca delikli yapıda başarmış hem deliksiz hem 47 gram hemde malzeme kalitesi çok başarılı. batarya efsane, skatezler mükemmel, sensörü (pixart 3395) focus+'ı sollamış. hiçbir eksiği yok mousenin
medium olan 53mouse 55 gram hocam 47 değil
yaptıda artık modası geçti 2500'e satıyor. lamzu atlantis falan çıktı bu saatten sonra superlight alınmaz tabi shapeine benim gibi hasta olan varsa yine alabilir e spor oyunu oynasam pulsar yerine superlight alırdım elim büyük olduğu içinLogitech ne mouse yapmış yav
medium olan 53
yaptıda artık modası geçti 2500'e satıyor. lamzu atlantis falan çıktı bu saatten sonra superlight alınmaz tabi shapeine benim gibi hasta olan varsa yine alabilir e spor oyunu oynasam pulsar yerine superlight alırdım elim büyük olduğu için
Bende de sabre pro var yağ gibi akiyorbende corsair sabre rgb pro var 1000 ips 8khz
ohooooo massalah
Pulsar Gaming Gears X2 Mini Kablosuz Gaming Mouse - Beyaz PX202S Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Pulsar Gaming Gears X2 Mini Kablosuz Gaming Mouse - Beyaz PX202S yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com