Neler Yeni

Pulsefire Haste vs ROG Gladius II

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
Arda Eren Aslan
Hangisini alayım. Pulsefire haste 500tl Gladius 400tl Hastenin sensörü daha iyi diye biliyorum aama gladius 2 400tl ye değer mi yoksa 100 daha çıkıp pulsefire haste mi alayım

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
Arda Eren Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@enjoy229

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Atilla
rog büyük biraz haste daha hafif bende hastenin wirelisnı almayı düşünüyorum indiirm bekliyorum 900 lere gelirse alıcam. ne için kullanıcaksın bu arada ?

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
Arda Eren Aslan
rog büyük biraz haste daha hafif bende hastenin wirelisnı almayı düşünüyorum indiirm bekliyorum 900 lere gelirse alıcam. ne için kullanıcaksın bu arada ?
Çoğunlukla oyun için

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Atilla
ellerin büyükmü bilmiyorumda 18-19 değilse bence hyper iyidir hem optiğide daha iyi diye biliyorum. tabi şu anda ne kullandığın alışmışlığında önemli

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
Arda Eren Aslan
ellerin büyükmü bilmiyorumda 18-19 değilse bence hyper iyidir hem optiğide daha iyi diye biliyorum. tabi şu anda ne kullandığın alışmışlığında önemli
razer deathadder essential kullanıyorum. Ama araştırmadan aldığım için çok memnun değilim. 220 Ips bir sensörü var. Rival 3 bile 300 ips. Onun dışında kronik sorunları varmış. Ben de onlardan biriyle karşı karşıyayım. Scroll jumping sorunu var. O yüzden değiştireceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Atilla
O da büyuk bir mouse bildiğim kadarıyla ama eğer büyüklüğü eline uygunsa hyperı tercih et yarın git mediamarktta dene hyper ı :) ben öyle yaptım sevdim. hatta fotolarına baktığım çoğu mouse göründüğünden bin kat büyük hayvan gibiymiş. o yüzden denemeden alma derim

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
Arda Eren Aslan
O da büyuk bir mouse bildiğim kadarıyla ama eğer büyüklüğü eline uygunsa hyperı tercih et yarın git mediamarktta dene hyper ı :) ben öyle yaptım sevdim. hatta fotolarına baktığım çoğu mouse göründüğünden bin kat büyük hayvan gibiymiş. o yüzden denemeden alma derim
tamamdır yardımın için sağ ol

lusiancan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
CAN UYGUR
Bir fps oyunları oyuncusu olarak gladius 2 yi kesinlikle tavsiye etmiyorum çok yavaş bir mouse 'bence' bi ara tatilde 2 hafta net kafede epey süre kullanma şansım oldu bence gerçekten berbat bir mouse seveni vardır bilemem ama net kafedeki corsair m55 bile kat kat iyiydi kendi sistemimde bende mouse arayışındayım şu an idareten g300s kullanıyorum o bile gladius 2 den daha iyi geliyor. Bence gladius 2 den uzak dur yani. haste yi çok öven var hafifliğinden ve sensöründen dolayı ben kullanmadım ama biraz daha dikkatli kullanılması gereken bir mouse muş kırılabilir veya üstüne bişey döküldüğünde bozulabilir ama yine de ikisi arasında haste derdim

enjoy229

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Fade2Black
İlk çıktığından beri Asus rog gladius 2 kullanıyorum gayet iyi ben 1000tl civarı almıştım

Top Bottom