Çoğunlukla oyun içinrog büyük biraz haste daha hafif bende hastenin wirelisnı almayı düşünüyorum indiirm bekliyorum 900 lere gelirse alıcam. ne için kullanıcaksın bu arada ?
razer deathadder essential kullanıyorum. Ama araştırmadan aldığım için çok memnun değilim. 220 Ips bir sensörü var. Rival 3 bile 300 ips. Onun dışında kronik sorunları varmış. Ben de onlardan biriyle karşı karşıyayım. Scroll jumping sorunu var. O yüzden değiştireceğim.ellerin büyükmü bilmiyorumda 18-19 değilse bence hyper iyidir hem optiğide daha iyi diye biliyorum. tabi şu anda ne kullandığın alışmışlığında önemli
tamamdır yardımın için sağ olO da büyuk bir mouse bildiğim kadarıyla ama eğer büyüklüğü eline uygunsa hyperı tercih et yarın git mediamarktta dene hyper ı ben öyle yaptım sevdim. hatta fotolarına baktığım çoğu mouse göründüğünden bin kat büyük hayvan gibiymiş. o yüzden denemeden alma derim
Fotoğraf atabilir misiniz?hyper x haste daha iyi bir mouseİlk çıktığından beri Asus rog gladius 2 kullanıyorum gayet iyi ben 1000tl civarı almıştım