Neler Yeni

🔥İndirim Puma Anzarun Lite Erkek Spor Ayakkabı 37112861 1404 Tl (44-44,5)

Arkadaşlar PUMA'da normal indirimlere ek %15 indirim kampanyası var. Şu model hoşuma gitti. Fiyatı alev alev değil ama görüntüsüne göre güzel. Pumadan aldığım her ayakkabı rahattı. Değerlendirmek isteyen olursa diye paylaşmak istedim.
Not:Özür dilerim şimdi fark ettim 44 ve 44,5 bedenler bu fiyat. 42,5 olan 1517 tl. Gerisi pahalı.
Beyaz ağırlıklı siyah şeritli model sadece 41 numara 1436 Tl
Diğer Puma İndirimleri (filtreleme ile size uygun kalıpta uygun ürün var mı bakmak lazım.)

1744981348721.png

Son düzenleme:

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,837
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Anzarun modelinin kalitesi düşük, fileli kısımlar yırtılmaya çok meyilli, dar kalıplı(taraklı ayaklara pek uygun değil), giydiğiniz numaradan 0,5 numara büyük alın ayrıca. Ama bence max ederi 1k ₺ olması gereken bir ayakkabı. Alan bunları bilerek alsın.

Sanjay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Joga Bonito
çok tırt be kral. Bu şekilde ayak parmak ucu full file olan ayakkabılar çabuk yırtılıp deliniyor.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
çok tırt be kral. Bu şekilde ayak parmak ucu full file olan ayakkabılar çabuk yırtılıp deliniyor.
Reis bu gün ayağımda puma var. 5 yıldır kullanıyorum maşallah ı var. Hala önden yırtılmadı. yandan ufak bir açılma olmuştu ayakkabıcıda 50 tl ye halletirdim :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Celil Emre Danişmant
Instagram
celilemrednsmnt
Almıştım, ayı dolmadan filesi yırtıldı. İnanılmaz dayanıksız bir ayakkabı.

Sanjay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Joga Bonito
Reis bu gün ayağımda puma var. 5 yıldır kullanıyorum maşallah ı var. Hala önden yırtılmadı. yandan ufak bir açılma olmuştu ayakkabıcıda 50 tl ye halletirdim :D
puma kalitesiz demedim dostum. full file ayakkabılar çabuk parçalanıyor genelde ondan dedim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
puma kalitesiz demedim dostum. full file ayakkabılar çabuk parçalanıyor genelde ondan dedim.
Yok yok bendeki de full fileli de o yüzden dedim. Onu söylemek istediğini kast etmemiştim hocam :giggle:Ama diğer yorumları okuyunca puma da galiba kaliteden ödün vermiş. Bunu anladım. Geçen sene aldığım ürünü var. Ama henüz o kadar yıpratıcı giymedim.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Burak
Malzeme kalitesi dandik file kısımlar yırtılmaya elverişli direkt uzun ömürlü olmaz alınmaz.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
945
İsim
Cengiz Han
Amazondan bunun simsiyah versiyonunu aldım 1150 TL'ye elime dün ulaştı. Yani beğendim ben. Alırken bir numara büyük almıştım fakat tam oturdu. Ön taraf 1 parmak boşluk umarım filesi uzun götürür. Yani bunun kinetix olanını almıştım zamanında 3 sene götürmüştü. Puma hayli götürür diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,977
Üyeler
172,450
Son üye
ezelustam
Top Bottom