Puma ayakkabıda boya soyulması

Nxara

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
653
Haziran ayında aldığım puma xray 3 ayakkabıda ilk giymeden sonra arka tarafındaki boya attı.Bende pumaya ulaşmaya çalışmıştım.(ilk giymeden sonra 30 günü geçmişti.)
Ulaşamayınca sinirlenip bir kenara atmıştım.Geçen gün yine ulaştım ve inceleme için göndermemi söylediler.Bende trendyol üzerinden iade talebi açtım.Dün ürünü gönderdim.Sizce bir şey çıkar mı yoksa thh yolu yakın mı?
Not:Satıcı trendyoldaki resmi puma tr

Ayakkabıyı gönderdiğim için foto atamıyorum.Mailden de fotoğrafı bulamadım.

Haziran ayında aldığım puma xray 3 ayakkabıda ilk giymeden sonra arka tarafındaki boya attı.Bende pumaya ulaşmaya çalışmıştım.(ilk giymeden sonra 30 günü geçmişti.)
Ulaşamayınca sinirlenip bir kenara atmıştım.Geçen gün yine ulaştım ve inceleme için göndermemi söylediler.Bende trendyol üzerinden iade talebi açtım.Dün ürünü gönderdim.Sizce bir şey çıkar mı yoksa thh yolu yakın mı?
Not:Satıcı trendyoldaki resmi puma tr

Ayakkabıyı gönderdiğim için foto atamıyorum.Mailden de fotoğrafı bulamadım.
Puma kasmaz bu tarz bir şey için. Uzun sürede geçmemiş üzerinden. Bir insan ne yapabilir ki bu kadar süre içinde boyası sökülsün. Hatalı diyip yenisini göndereceklerini düşünüyorum.

Puma kasmaz bu tarz bir şey için. Uzun sürede geçmemiş üzerinden. Bir insan ne yapabilir ki bu kadar süre içinde boyası sökülsün. Hatalı diyip yenisini göndereceklerini düşünüyorum.
Yenisini göndermektense para iadesi isteyeceğim.2400 e almıştım aynı ürün 1700 lira şuan.

Sonuç:Ürünü gönderdim ve 2450tl para iadesi yapıldı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,867
Üyeler
186,804
Son üye
essek cocuk
Geri