GirayHan
80+ Platinum
Son düzenleme:
6 7 ay gideri var sıkılırsın sonraKalitesi nasıldır götürür mü 2-3 yıl
Usta bunu alacağına floda 2K ya 1K vardı 2 gün önce bir polo bir lumberjack ı 1K ya aldım biri eskiyince ötekini giyerim alınmaz bu parayaKalitesi nasıldır götürür mü 2-3 yıl
önerdiğin markalar açık hava ve taş toprak yürüyüşü için uygun değil ama attığım ayakkabı bu iş için uygundur. çünkü trail ayakkabı bu model. gerek sokakta gerek patikada dağ bayırda güneşli havalarda kullanılır.Usta bunu alacağına floda 2K ya 1K vardı 2 gün önce bir polo bir lumberjack ı 1K ya aldım biri eskiyince ötekini giyerim alınmaz bu paraya
önerdiğin markalar açık hava ve taş toprak yürüyüşü için uygun değil ama attığım ayakkabı bu iş için uygundur. çünkü trail ayakkabı bu model. gerek sokakta gerek patikada dağ bayırda güneşli havalarda kullanılır.
Bu ayakkabı trail yada outdoor ayakkabısı değil günlük spor ayakkabı. konuştuğumuz konu, önerdiğin ayakkabı ile konuda ki ayakkabının tarzlarının kullanış amaçlarının farklı oluşu zaten. yoksa terlikle de dağa tırmanırsın. olay şu nasıl kazak giyip yağmur altında dolaşmıyorsan yada dolaştığında bu kazak yağmur geçirmiyor ben bunu giymeye devam edeyim demiyorsan ve gidip yağmurluk alıyorsan bu da aynı hesap. her ürünün üretiliş amaçları kullanım senaryoları farklılık gösterir. konudan bağımsız olarak lumberjack ile puma'nın orta üst sınıf ayakkabıları maalesef aynı kulvarda değilller. Ben şahsen lumberjack'i beğenmiyorum türkler satın aldı eski lumberjack değil artık. Hoş pumayı da çok beğenmem ama lumberjack'ten kaliteli ayakkabılar üretiyorlar.Alıntıyı görüntüle
Kim demiş hocam uygun değil diye uygun patikada da dağda da bayırda da kullanılır kullanmayı bilmek lazım son derece uygun
Usta bunu alan adam zaten dağa bayıra vurmaz benimde anlatmak istediğim arkadaş 2-3 sene götürürmü diye sormuşBu ayakkabı trail yada outdoor ayakkabısı değil günlük spor ayakkabı. konuştuğumuz konu önerdiğin ayakkabı ile konuda ki ayakkabının tarzlarının kullanış amaçlarının farklı oluşu zaten. yoksa terlikle de dağa tırmanırsın.
sorun şu ki lumberjack kötü. bu puma 3 yıl kafadan hergün giyse dahi arkadaşı götürür trail ayakkabı çünkü bir sneakers'tan çok daha sağlam. lumberjack'ı flo satın aldı o eski italyan lumberjack ortada yok artık. türkiyede üretiliyor.Usta bunu alan adam zaten dağa bayıra vurmaz benimde anlatmak istediğim arkadaş 2-3 sene götürürmü diye sormuş
2-3 sene ondan hayır bekleyeceğine 2 tane farklı alır rahat rahat kullanır 2-3 sene.
Öyle dandik ayakkabı da değil lumberjack yani idare eder
Günlük kullanımda çok rahat götürür.Kalitesi nasıldır götürür mü 2-3 yıl