X ray var bende kullandığım en ama en iyi ayakkabı hatta ayağın biraz taraklıysa daha iyisi yok diyebilirimX-Ray modellerinden alacaktım ben de çok beğendim ama RS-X de bayağı iyiydi mağazada baktığımda.
Sağ olun hocam görüşünüzü paylaştığınız için X-Ray alacaktım ben de normalde dediğim gibi, çok daha ucuza geliyordu ama RS-X modelini de fazla ucuza denk getirdim. Mağazada denediğim için RS-X almak istedim. Çok kararsızım şu noktada RS-X siparişi verdim geldiğinde bir bakayım deneyeyim rengi içime sinerse kullanmaya devam edeceğim, mağazada bu rengi yoktu internette gördüm hoş gözüktü. Olmadı X-Ray alacağım. Bir sorum olacak, X-Ray modelinin rahatlığı falan nasıl? Yorumlarında denk gelmiştim kalitesiz hissiyatı veriyor falan denmişti de.X ray var bende kullandığım en ama en iyi ayakkabı hatta ayağın biraz taraklıysa daha iyisi yok diyebilirim
X-ray lite var bende Adidas'larım falan var yüzüne bakmıyorum Adidas'ların. Rsx I ne kadara aldınız hocam link var miSağ olun hocam görüşünüzü paylaştığınız için X-Ray alacaktım ben de normalde dediğim gibi, çok daha ucuza geliyordu ama RS-X modelini de fazla ucuza denk getirdim. Mağazada denediğim için RS-X almak istedim. Çok kararsızım şu noktada RS-X siparişi verdim geldiğinde bir bakayım deneyeyim rengi içime sinerse kullanmaya devam edeceğim, mağazada bu rengi yoktu internette gördüm hoş gözüktü. Olmadı X-Ray alacağım. Bir sorum olacak, X-Ray modelinin rahatlığı falan nasıl? Yorumlarında denk gelmiştim kalitesiz hissiyatı veriyor falan denmişti de.
Hocam link atabilir misinizMağazada 3300 3600 gibi fiyatı var ben 1700 civarına aldım.
Çok büyük hevesle bekliyodum canınız sağ olsunn hocamİndirimi biteli 2 3 gün oldu hocam maalesef. Keşke devam etseydi daha iyi renklerden birini alırdım.