Neler Yeni

🔥İndirim Puma sırt çantası indirimleri

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali Batmaz

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Abdullah Aydoğdu
Şöyle kocaman amblem koymasalar keşke. 1 tane de değil 4 tane, yan yana yazmışlar puma puma puma diye mazallah göremeyen falan olur. :D 2016 yılında Nike almıştım hala kullanıyorum. Puma da bu kadar kaliteli midir?
Neyse vazgeçtim ürün boyutu çok küçükmüş.

Yasin Çınar

80+ Bronze
ilk baştaki puma buzz çantasının mavisi var bende (sitede yok) çok memmunum ortalama 3 yıldır kullanıyorum sadece fermuarında sıkıntı çıktı onuda terzide hallettim.

CloseR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Buğra Acar
Şöyle kocaman amblem koymasalar keşke. 1 tane de değil 4 tane, yan yana yazmışlar puma puma puma diye mazallah göremeyen falan olur. :D 2016 yılında Nike almıştım hala kullanıyorum. Puma da bu kadar kaliteli midir?
Bedava reklam yapıyoruz hocam :cool:

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,535
İsim
Olcay akbulut
pumanın logosunu mu taşıyoruz yoksa sırt çantasına koymamız gereken eşyalarımı anlamadım :D

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali Batmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilk baştaki puma buzz çantasının mavisi var bende (sitede yok) çok memmunum ortalama 3 yıldır kullanıyorum sadece fermuarında sıkıntı çıktı onuda terzide hallettim.
Hocam küçük mü uygun mu lise için

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Kaliteli hocam.
Yani normalde nike adidas kadar kaliteli değil ama çanta konusunda iyiler.
İlkokulda puma çanta almıstım liseyi bitirdim hala kullanıyorum :D

Yasin Çınar

80+ Bronze

Mert

80+ Silver
Seneler önce bir tane çanta aldım, yıllar geçti sadece bir fermuarı bozuldu, içinde kilolarca yük taşımama rağmen en ufak sökük yok. Şimdilerde bütçe sınırı olmaksızın bakmama rağmen o boyutlarda çanta bulamıyorum.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,516
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Seneler önce bir tane çanta aldım, yıllar geçti sadece bir fermuarı bozuldu, içinde kilolarca yük taşımama rağmen en ufak sökük yok. Şimdilerde bütçe sınırı olmaksızın bakmama rağmen o boyutlarda çanta bulamıyorum.
bendede öyle bi çanta var içine 3 metre gibi boyutlarda olan bi oltayı katlayarak soktum banamısın demedi (yanında kıyafet mangal aletleri vsde vardı) halada duruyor iç astarı yırtılmaya başlamış ancak

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
pumanın bir çantası vardı bende ilkokul sonda almıştım 10.sınıfım hala kullanıyorum gayet geniş ayrıca en ufak bir sorun dahi olmadı.

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
Arkadaşlar ben buna 17.3 inc laptop sığdırır mıyım, ona göre alıcam :D

Top Bottom