JackRyan
80+ Silver
Başlık 'Puma Sırt Çantası 397.02 TL' https://forum.donanimarsivi.com/konu/puma-sirt-cantasi-397-02-tl.969364/
Çok dandik, pazarda satılan naylon çantalarla aynı malzeme. Malzemeye değil markaya para veriyonuz yani değmez
Satici amazon ürün orjinal bilip bilmeden yorum yapmayin.Sırf puma diye almayın kalitesi lcw okul çantalarıyla birebir
Zaten orjinal değil dememişlerSatici amazon ürün orjinal bilip bilmeden yorum yapmayin.
Ürün orijinal değil demedim, tekrar okuSatici amazon ürün orjinal bilip bilmeden yorum yapmayin.
Zaten orjinal değil dememişler
Ben de var aynisi gayet kaliteli demek sizin aldiklariniz yan sanayi ondan kalitesizÜrün orijinal değil demedim, tekrar oku
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca ben bunlardan ve Nike Adidas vb. Tonlarca çanta sattım, benden iyi kim bilecek
Benim kullandığımda yok aldığımda arkadaşlar orjinal değil dememiş onu açıkladımBen de var aynisi gayet kaliteli demek sizin aldiklariniz yan sanayi ondan kalitesiz
Evet dostum yan sanayi ürün satıyorum kurumsal firmadaBen de var aynisi gayet kaliteli demek sizin aldiklariniz yan sanayi ondan kalitesiz
Puma, Nike, Under Armour ve bu çanta dahil olmak üzere vb. marka çantalar kullandım ayrıca kullanıcı olarak şahsen bu çantayı tavsiye etmiyorum ve fikir belirtiyorum isteyen alsın kullansın. Orjinallik konusunda ise zaten şüphem yok çoğu zaman Amazon kullanırım ve bu çantayı geçen sene Amazondan indirimde diye alıp kullandım beğenmedim boş yere fikir belirtmiyorum aldığım ürünü değerlendiriyorum.Satici amazon ürün orjinal bilip bilmeden yorum yapmayin.
neden tavsiye etmiyosunPuma, Nike, Under Armour ve bu çanta dahil olmak üzere vb. marka çantalar kullandım ayrıca kullanıcı olarak şahsen bu çantayı tavsiye etmiyorum ve fikir belirtiyorum isteyen alsın kullansın. Orjinallik konusunda ise zaten şüphem yok çoğu zaman Amazon kullanırım ve bu çantayı geçen sene Amazondan indirimde diye alıp kullandım beğenmedim boş yere fikir belirtmiyorum aldığım ürünü değerlendiriyorum.