Pumpkin jack incelemesi

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,661
arkadaşlar merhaba malumunuz indirimler var ve şu sıralar bu oyunda bir indirime girmiş 50tl'den 17tl'ye bende bi inceleme/öneri yapmak istedim oyun hakkında görsel koymadım zaten yt de aratsanız bulursunuz
- Oyun bir platform oyunu , ilk defa platform oyunu oynadım ve şahsen güzeldi özellikle zamanında scooby doo oyunu vardı onu hatırlattı bana
- Grafikleri güzel ondan yana korkunuz olmasın ( unreal engine 5 ) ayrıca tatlış çocuğunuza falan oynatabilirsiniz
- Hikaye bence güzel oluşturulmuş bunun dışında yapımcıda bazen kendisi açıklama yapmış ( bizim neden bu böyle neden değil gibi ve bunları güzel bir şekilde eklemiş )
- Karakterlerin konuşmalarının seslendirmesi yok ama sorun değil akıyor en nihayetinde , oynayanların çoğu konuşmalar komik diyor ben sadece biraz gülümseme oldu arada bir
- Oyun türkçe ( + )
- size ortalama 30-35 dk'lık bölümler veriyor toplamda 6 adet bölüm var ve her bölümün sonunda boss fight var
- 5-6 tane silah var oynayabileceğiniz + olarak bu oyunu özel yapan kargada var
- Her bölümün tasarımı birbirinden farklı ve güzel mesela bir bölümde roller coster var bir diğerinde go kart çakması bir şey öbüründe ateşten kaçış bomba sürükleme vs.
- Tüm oyunu gamepad ile oynadım ve kesinlikle tavsiye ederim bundan sonra da gamepad ile oyun arayanlara önereceğim
- O kadarda zor değil belki 2-3 defa 1-2 boss da takılırsınız ama genel olarak kolay ( normalde oynadım )
- min. 4 saatlik deneyim sunar size oynayanların çoğu arada bir girmelik kafa dağıtmalık diyorlar ama bence direkt ara vermeden oynanmalı nede olsa hikayeli
- 2.5gb depolama istiyor ki bence gayet iyi
Genel olarak oyun güzeldi , bence şu ucuz fiyatta iken alın derim 50tl olsa açıkçası pek değmeyeceğini söyleyebilirim daha bir şey hatırlarsam eklerim

Almayı düşünüyordum bende, güzel inceleme olmuş elinize sağlık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,503
Üyeler
188,117
Son üye
yavuzhelele
Geri