Neler Yeni

Purina Cat Chow Tavuklu Yavru Kedi Maması - 15 kg 1768 TL iyi fiyat Kaçırmayın !

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
ender
1739449506553.png
1739449511139.png

Purina Cat Chow Tavuklu Yavru Kedi Maması - 15 kg 1768 TL Çoook çoook iyi fiyat Kaçırmayın !

Son düzenleme:

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,042
İsim
Cücümbiş
Kaliteli mi bu marka nedir içeriği? Enjoy gurme yiyor kedim yıllardır maddi sıkıntı yüzünden.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,309
İsim
.
Kaliteli mi bu marka nedir içeriği? Enjoy gurme yiyor kedim yıllardır maddi sıkıntı yüzünden.
Purina bu işin vakkosu hocam.
İllaki alt seviye ürünleri de vardır aman aman olmayan ama genele baktığımızda güzel bende kedilere almıştım ayıla bayıla yiyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Onur Yücel
Purina hocam sağlam markadır kendisi
Purina bu işin vakkosu hocam.
İllaki alt seviye ürünleri de vardır aman aman olmayan ama genele baktığımızda güzel bende kedilere almıştım ayıla bayıla yiyorlar.
Ağabeyler siz bilgili gibisiniz konuyu görünce merak ettim kedi ve köpek mamalarının farkı ne oluyor?
Atıyorum köpek mamasında , kedinin sindiremediği köpeğe iyi gelen enzim falan mı koyuyorlar ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya da hayvanın sindirim sistemine göre farklı malzemelerden mi imal ediyorlar

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,399
İsim
Volkan
Benim sanırsın kraliyet ailesinden gelme enjoyu koklamıyor bile :D reflex veriyorum şuan

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Purina Cat Chow Tavuklu Yavru Kedi Maması - 15 kg 1768 TL Çoook çoook iyi fiyat Kaçırmayın !
lnik atarmısın hocam alayım bir tane

Merhaba, zaten yedikleri bir maması var birde su. Kediniz sağlığı için tavsiyem paraya biraz kıyıp kaliteli bir şey almanız. Genelde sadece mama ile beslendikleri için ev kedileri mamanın besin değerlerinin sizin kedinizin ihtiyaçlarına uygun olması önemli. İhtiyaç derken (cinsiyle alakalı, yaşıyla ve kısır) olup olmaması gibi şeylerden bahsediyorum.
Enjoy fiyat olarak uygun fakat kalitesi hakkında bir bilgim yok.
Sadece tavsiyemi söylemek istedim kedinizin sağlığı için.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,988
İsim
Mert Metshi
Benim sanırsın kraliyet ailesinden gelme enjoyu koklamıyor bile :D reflex veriyorum şuan

lnik atarmısın hocam alayım bir tane
bende reflex veriyorum ama anlamiyorum mamalardan reflex ust seviye mi ve bu konudaki reflexden iyi mi

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,020
İsim
Ali Mert Okuducu
Sanabelle adult kullanıyorum hangisi daha iyi?

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,399
İsim
Volkan
bende reflex veriyorum ama anlamiyorum mamalardan reflex ust seviye mi ve bu konudaki reflexden iyi mi
ikiside aynı üreticiydi sanırım çok fark yok bunu da alabilirsin reflexte iyi

Parraking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ahmet sert
Temizmama Mito gayet iyi sokak kedileride evdeki kedilerde yiyor ve içeriği de gayet güzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,220
Üyeler
167,940
Son üye
crexx
Top Bottom