Neler Yeni

Python Dersimiz Hakkında Duyuru

beritankorkusuz

80+ Silver
Merhaba dostlar ,
Birkaç gün önce forumda Giriş seviyesi düzeyinde Python dersleri vereceğimi duyurmuştum, bugün forumda beni etiketlemiş olduğunuz konularda arkadaşlarımız Python orta düzey eğitim için 11 saatlik kurslar bulmuşlar.Ben forumda elimden geldiğince aktif olarak Python derslerini gerek notlarımdan becerilerimden gerekse hocalarımın yardımlarıyla yapmaya başladım. Ve bunu yaparken herhangi bir maddi kazanç düşünmediğimi söylemiştim. Ve bazı arkadaşlardan YouTube Kanalı açmam konusunda tavsiyeler geldi. Bende YouTube dan ders yapmaya karar verdim ama bu biraz zaman alacak. Ayrıca eğer ki giriş düzeyinde ki derslerimiz başarı ile sonuçlanırsa ve yardımcı olabilirsem ,orta seviye Ücretsiz Eğitimi de başlatacağım.

Sizlerin destekleri benim için çok ama çok önemli , bu zamana kadar bana destek olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
Forumda Yapılan Ücretsiz Python dersleri nedir ? Cevabına tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Ücretsiz Python Dersi *1
Ücretsiz Python Dersi *2

Dersleri Yapmayı Düşündüğüm YouTube kanalı ,bu konu hakkında ki önerilerinizi bekliyorum.

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
Abone olundu, başarılar😊

Ekler

• 4C7CDC98-F844-49E7-B204-A1F009EBA131.png
    4C7CDC98-F844-49E7-B204-A1F009EBA131.png
    1.1 MB · Hit: 81

beritankorkusuz

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Screenshot_2020-06-19-16-08-44-465_com.google.android.youtube.jpg

👍👍

beritankorkusuz

80+ Silver

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
Python hakkında bilgim yok hocam, en anlaşılır ve öğretici ders video çekimlerini bilgili olduğun için sen daha iyi bilirsin

beritankorkusuz

80+ Silver
Python hakkında bilgim yok hocam, en anlaşılır ve öğretici ders video çekimlerini bilgili olduğun için sen daha iyi bilirsin
Dostum Python ile ilgili değilde örneğin nasıl bir anlatım olsun

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
Açık anlaşılır akıcı diksiyon düzgün anlatım ve çok uzun videolar olmasın bence

beritankorkusuz

80+ Silver
Açık anlaşılır akıcı diksiyon düzgün anlatım ve çok uzun videolar olmasın bence
Bende o şekilde düşünüyorum ,videoların gereksiz yerlerini keserek , uygulamalı anlatım düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba dostlar ,
Birkaç gün önce forumda Giriş seviyesi düzeyinde Python dersleri vereceğimi duyurmuştum, bugün forumda beni etiketlemiş olduğunuz konularda arkadaşlarımız Python orta düzey eğitim için 11 saatlik kurslar bulmuşlar.Ben forumda elimden geldiğince aktif olarak Python derslerini gerek notlarımdan becerilerimden gerekse hocalarımın yardımlarıyla yapmaya başladım. Ve bunu yaparken herhangi bir maddi kazanç düşünmediğimi söylemiştim. Ve bazı arkadaşlardan YouTube Kanalı açmam konusunda tavsiyeler geldi. Bende YouTube dan ders yapmaya karar verdim ama bu biraz zaman alacak. Ayrıca eğer ki giriş düzeyinde ki derslerimiz başarı ile sonuçlanırsa ve yardımcı olabilirsem ,orta seviye Ücretsiz Eğitimi de başlatacağım.

Sizlerin destekleri benim için çok ama çok önemli , bu zamana kadar bana destek olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
Forumda Yapılan Ücretsiz Python dersleri nedir ? Cevabına tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Ücretsiz Python Dersi *1
Ücretsiz Python Dersi *2

Dersleri Yapmayı Düşündüğüm YouTube kanalı ,bu konu hakkında ki önerilerinizi bekliyorum.
Bu hafta içi ilk ders videomuzu YouTube a yükleyeceğim

Son düzenleme:
Top Bottom