Neler Yeni

Çözüldü✓ Python Hataları Yardım!

lyoko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
SY
hocam öncelikle modül indirecekseniz bir editöre (vs code kullanıyorum ben) geçmenizi tavsiye ederim. Aynı zamanda bazı kütüphaneler için pip install maalesef yeterli olmayıp sonuç vermiyor. Hangi modülleri eklemek istiyorsunuz ve hangi hatayı alıyorsunuz acaba

Enco

80+ Silver
hocam öncelikle modül indirecekseniz bir editöre (vs code kullanıyorum ben) geçmenizi tavsiye ederim. Aynı zamanda bazı kütüphaneler için pip install maalesef yeterli olmayıp sonuç vermiyor. Hangi modülleri eklemek istiyorsunuz ve hangi hatayı alıyorsunuz acaba
pycharm indirdim pygame kurmuyor mesela

lyoko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
SY
önce konsoldan exit() ile çıkın python kısmından, daha sonra
pip install pygame
komutu ile yükleme yaptığınız zaman yüklenmesi gerekiyor. Resimde gösterdim.

Screenshot 2023-03-03 at 01.35.03.png

lyoko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
SY
ekran görüntüsü atabilir misiniz hocam

Enco

80+ Silver
Beyaz sayfa iddle shell siyah olan pycharm 3 nokta oldu şimdi fakat etkileşim yok

hata.jpg

lyoko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
SY
hocam exit() yazıp python içinden çıkmanız lazım siz şu an pythona pip ile yükle diyorsunuz ancak bunu başaramaz. >>> şeklinde belirteç olduğu zaman python içinde yazıyorsunuz exit() yazıp çıktıktan sonra tekrar yüklemeyi deneyin lütfen

Enco

80+ Silver
hocam exit() yazıp python içinden çıkmanız lazım siz şu an pythona pip ile yükle diyorsunuz ancak bunu başaramaz. >>> şeklinde belirteç olduğu zaman python içinde yazıyorsunuz exit() yazıp çıktıktan sonra tekrar yüklemeyi deneyin lütfen
komple kapatıyor o şekilde

lyoko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
SY
yeni terminal açıp yükleyin o zaman

lyoko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
SY
hocam çok sağ ol cahilliğime doymayim :D emeğine sağlık
rica ederim hocam. yolun başı hepimiz geçtik buralardan. youtube veya maddi olarak sorun olmayacaksa udemy üzerinden tercihen ingilizce kurslar alıp başlamanızı öneririm. En başta eğitmeninin yaptıklarını birebir onunla beraber taklit edip daha sonra videoyu durdurup 0'dan kendiniz yapmaya çalışarak öğrenme sürecinizi hızlı ve iyi bir şekilde geliştirebilirsiniz. Kolay gelsin.

Enco

80+ Silver
rica ederim hocam. yolun başı hepimiz geçtik buralardan. youtube veya maddi olarak sorun olmayacaksa udemy üzerinden tercihen ingilizce kurslar alıp başlamanızı öneririm. En başta eğitmeninin yaptıklarını birebir onunla beraber taklit edip daha sonra videoyu durdurup 0'dan kendiniz yapmaya çalışarak öğrenme sürecinizi hızlı ve iyi bir şekilde geliştirebilirsiniz. Kolay gelsin.
şuan yavaş yavaş öğreniyorum önceliğim var nasip olursa e-ticaret şirketi kuracağım maddiyat yaratıp yazılım projelerimi hayata geçireceğim teşekkür ederim yardımınız için size de kolay gelsin

Top Bottom