python için türkçe kaynak önerisi

lionroper

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
892
python için türkçe kaynak önerisi lazım. olsun, paralı veya beleş fark etmez teşekkürler.

Banada lazım up up up

Hocam bir data scientist olarak söylüyorum, Python için bulabileceğin türkçe kaynak en fazla 101 seviyesinde olur. 1 Aylık bir eğitimden sonra maalesef asla türkçe kaynak bulamayacaksın. O yüzden ingilizce öğrenmek maalesef ki zorundasın.

Hocam bir data scientist olarak söylüyorum, Python için bulabileceğin türkçe kaynak en fazla 101 seviyesinde olur. 1 Aylık bir eğitimden sonra maalesef asla türkçe kaynak bulamayacaksın. O yüzden ingilizce öğrenmek maalesef ki zorundasın.
ingilizcem gayet iyi zaten . O zaman güzel bir yabancı kaynak atar mısın? öğrenmek istiyorum ama kaynak bulamıyorum

nasıl öğrendiniz ? bi ara bende merak salmıştım ilerleyemedim

https://python-istihza.yazbel.com Eskiden yeterliydi ben ilk öğrenirken çok Türkçe içerik yoktu güncel midir bilmiyorum ama temel-orta düzeye getirebilecek bir kaynak. Gerisi sende bitiyor ne kadar proje yaparsan o kadar aklına oturur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,423
Üyeler
187,675
Son üye
v1envlr
Geri