Moviepy kütüphanesini öğrenmek için kütüphaneyi indirdim ve başlangıç olarak bir fotoğrafı 5 saniyelik bir videoya dönüştüren bir kod yazdım. Kod aşağıdaki gibi

ama kodu çalıştırmaya çalıştığım zaman (No module named 'moviepy.editor') diye bir hata aldım kütüphaneyi silip tekrar indirdim, pip sürümünü güncelledim her şey sorunsuzca yüklendi ama aynı kodu çalıştırmaya çalışınca yine aynı hatayı aldım.

veya

gibi şekillerde de denedim ama her zaman editor fonsiyonunun bulunamadığına dair hata veriyor.
Sanal ortamda da denedim yine çözüm olmadı. İnternet üzerinden(replit.com) kodumu çalıştırdım ama yine aynı hatayı aldım.
Diğer kütüphaneler sorunsuzca çalışırken bir tek bu kütüphanede sorun yaşadım, sorunun kütüphanede olduğunu düşünüyorum bunu nasıl kontrol edebilirim?
Bu problemi başka hangi yollarla çözebilirim?

Python:

from moviepy.editor import ImageClip
clip = ImageClip("backgorund.png").set_duration(5)
clip.write_videofile("video.mp4", fps=24)
	ama kodu çalıştırmaya çalıştığım zaman (No module named 'moviepy.editor') diye bir hata aldım kütüphaneyi silip tekrar indirdim, pip sürümünü güncelledim her şey sorunsuzca yüklendi ama aynı kodu çalıştırmaya çalışınca yine aynı hatayı aldım.
		Python:

from moviepy import editor.ImageClip
clip = ImageClip("backgorund.png").set_duration(5)
	veya
		Kod:

from moviepy import editor
clip = editor.ImageClip("backgorund.png").set_duration(5)
	gibi şekillerde de denedim ama her zaman editor fonsiyonunun bulunamadığına dair hata veriyor.
Sanal ortamda da denedim yine çözüm olmadı. İnternet üzerinden(replit.com) kodumu çalıştırdım ama yine aynı hatayı aldım.
Diğer kütüphaneler sorunsuzca çalışırken bir tek bu kütüphanede sorun yaşadım, sorunun kütüphanede olduğunu düşünüyorum bunu nasıl kontrol edebilirim?
Bu problemi başka hangi yollarla çözebilirim?