Learn how to master switch case in Python using diverse techniques like if-elif chains, function mapping, and enumerations for efficient coding with this blog.
www.upgrad.com
@asertyu'un dediği gibi listeye birden çok bilgi eklemek istiyorsan for veya while kullanın.
While == 1 dersen sürekli döner ama başka bir koşul eklersen koşul tamamlandığında sonlanır.
Kısmen anladım teşekkürler fakat şuanda switch case kullanmak istemiyorum if else komutlarından ilerlemek istiyorum sonra switch case mantığına bakarım.
Kısmen anladım teşekkürler fakat şuanda switch case kullanmak istemiyorum if else komutlarından ilerlemek istiyorum sonra switch case mantığına bakarım.
Yakında zamanda başlayan 1MilyonYazılımcı projesi kapsamında başlayan eğitimleri ve diğer yüzlerce eğitimi nasıl alacağınızı gösterceğim. Öncelikle E-devlet'e sahip olmanız lazımdır. E-devlet üzerinden giriş yapmanız lazımdır...
while komutunu diyorsanız oluşturabilirim fakat bu direkt olarak programı baştan baştalıyor bildiğim kadarı ile while süreklilik=='1':
yapar süreklilik=1 yazarim başa döngu olusur ama iatedigim bu degil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
switch case nedir bilmiyorum dedigim gibi bu islerde yeniyim maalesef
merhaba arkadaşlar yapmak istediğim program boş kümesi olan bir liste oluşturmak ve bu listeye sayılar girdiğimde bunları görüntüleyebilmek (bir yere kaydetsin demiyorum programı kapatınca dekrardan görüntüleyebilmek beni aşar) gidebildiğim kadar gittiğim yer burası oldu:
merhaba arkadaşlar yapmak istediğim program boş kümesi olan bir liste oluşturmak ve bu listeye sayılar girdiğimde bunları görüntüleyebilmek (bir yere kaydetsin demiyorum programı kapatınca dekrardan görüntüleyebilmek beni aşar) gidebildiğim kadar gittiğim yer burası oldu: