Hocam malum yarin okul var sabah şafak operasyonuna gider gibi 05.45 te kalkmam gerekiyor. Iyi geceler sagolun tekrardan.He ok bakayım da lebedev aganın birçok Tavsiyesi vardı bulabilirsem
Bende 6 15 de kalkıyorum geçmiş olsun iyi geceler @Lebedev mutlaka dönüş yapacaktır yarınHocam malum yarin okul var sabah şafak operasyonuna gider gibi 05.45 te kalkmam gerekiyor. Iyi geceler sagolun tekrardan.
Çok darboğaz olur.Rx 470 olabilir
Bende 6 15 de kalkıyorum geçmiş olsun iyi geceler @Lebedev mutlaka dönüş yapacaktırHocam malum yarin okul var sabah şafak operasyonuna gider gibi 05.45 te kalkmam gerekiyor. Iyi geceler sagolun tekrardan.
Çok sağol reisilk olarak dgko
Bence arkadaş 720p dusukte 50-70 FPS alır
İşlemciyi değiştirir diye düşündümÇok darboğaz olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartını en azindan gtx 550ti yap. Kullandığın kart kötü ama yinede oynatır gibime geliyor. İşlemcin 60-80 arası lowda verir. Daha önce kullandım.
Bir şey çıkmaz bu karttan. Bütçeyi arttırmaya çalış biraz daha.
Tamamdir butcem zaten bundan fazla sadece pek anlamadığımdan modeli yüksek gibi geldiBir şey çıkmaz bu karttan. Bütçeyi arttırmaya çalış biraz daha.
1 yıl sonra brawhalla falan oynanır gibi sadece bulaşma benceTamamdir butcem zaten bundan fazla sadece pek anlamadığımdan modeli yüksek gibi geldi
Tamamdir ben yeni konu açayım bu konu başlığını kullanmasak daha iyi sanırım iyi bir şey bulursam etiketlerim tekrar sagolun1 yıl sonra brawhalla falan oynanır gibi sadece bulaşma bence
Lebedevi @MuratTheFounderOfGariban @_che bu hocalarımıda bulursan etiketle bilgililer bayaTamamdir ben yeni konu açayım bu konu başlığını kullanmasak daha iyi sanırım iyi bir şey bulursam etiketlerim tekrar sagolun