bir miktar fark yaratabilir fakat aman aman bir yükseliş beklemeyin belki bir (10-15 fps) çünkü ekran kartınız kötü. 4gb ram bu zamanda geri kalıyor bu sistemi yükseltmek ölü yatırım olur. para biriktirip daha güncel bir sisteme geçmek daha mantıklı. Gidin en son çıkan parçalardan alın demiyorum ama en azından bu parçalara oranla daha iyi bir sistem alabilirsiniz 2. elde falan.Arkadaşlar bu sisteme q9550 işlemci alsam oyunlarda iyi fps verir mi
Şuanda
Anakart p5g41t-m lx3
İşlemci E5500 2.8ghz 800mhz
4gb ram
Ekran kartı R5 220 1gb
Elimde bide R7 360 2gb var onu kullansambir miktar fark yaratabilir fakat aman aman bir yükseliş beklemeyin belki bir (10-15 fps) çünkü ekran kartınız kötü. 4gb ram bu zamanda geri kalıyor bu sistemi yükseltmek ölü yatırım olur. para biriktirip daha güncel bir sisteme geçmek daha mantıklı. Gidin en son çıkan parçalardan alın demiyorum ama en azından bu parçalara oranla daha iyi bir sistem alabilirsiniz 2. elde falan.
Bu sisteme sadece 200₺ para verdim ekran kartı için o kadarbir miktar fark yaratabilir fakat aman aman bir yükseliş beklemeyin belki bir (10-15 fps) çünkü ekran kartınız kötü. 4gb ram bu zamanda geri kalıyor bu sistemi yükseltmek ölü yatırım olur. para biriktirip daha güncel bir sisteme geçmek daha mantıklı. Gidin en son çıkan parçalardan alın demiyorum ama en azından bu parçalara oranla daha iyi bir sistem alabilirsiniz 2. elde falan.