tunaany7 80+ Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 193 Dahası Reaksiyon skoru 42 İsim Tunahan 29 Ekim 2024 #1 arkadaşlar qbittorentti indirdim.simdi napmam lazim alan wake 2 indirmek için
emreBeoa 80+ Platinum Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 11,453 Dahası Reaksiyon skoru 5,272 İsim Emre siyah 29 Ekim 2024 #2 Torrent belli bir yerde depolanmadan bilgisayarlardan bilgisayarlara akatarır sadece dosyaları, senin yapman gereken oyunun torrent dosyasını bulmak
Torrent belli bir yerde depolanmadan bilgisayarlardan bilgisayarlara akatarır sadece dosyaları, senin yapman gereken oyunun torrent dosyasını bulmak
tunaany7 80+ Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 193 Dahası Reaksiyon skoru 42 İsim Tunahan 29 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 emreBeoa yazmış: Torrent belli bir yerde depolanmadan bilgisayarlardan bilgisayarlara akatarır sadece dosyaları, senin yapman gereken oyunun torrent dosyasını bulmak Devamı için tıklayın... buldum torrent dosyasını 90 gb indiriliyor 10 dakikası kaldı sonradan indikten sonra kurmak kolay olur umarım
emreBeoa yazmış: Torrent belli bir yerde depolanmadan bilgisayarlardan bilgisayarlara akatarır sadece dosyaları, senin yapman gereken oyunun torrent dosyasını bulmak Devamı için tıklayın... buldum torrent dosyasını 90 gb indiriliyor 10 dakikası kaldı sonradan indikten sonra kurmak kolay olur umarım