Dostum 800 tl ye A101 de var ne kadar güvenilirİkisini de kullanmadım ancak bende kulaklık alma arifesinde olduğum için Redmi Buds 3 Pro nun iyi olduğu kanattindeyim. Fiyatı da 800₺
GayetDostum 800 TL ye A101 de var ne kadar güvenilir
hocam bende qcy t13 var telefonlada görüşürüm şuana kadar bi şikayet almadım arkadaşlardan tek yaşadığım sorun bluetooth 5.1 ve 5 ghz internet çakışıyor galiba arada bağlantı kopup tekrar geliyorBende çok arada kaldım
Öneri için teşekkürlerhocam bende qcy t13 var telefonlada görüşürüm şuana kadar bi şikayet almadım arkadaşlardan tek yaşadığım sorun bluetooth 5.1 ve 5 ghz internet çakışıyor galiba arada bağlantı kopup tekrar geliyor
kesinlikle iyi.Peki benim bu önerdiğim 2 kulaklıktan daha mı iyi ?
2.4 ile çakışır. Bluetooh 2.4ghz dir.bluetooth 5.1 ve 5 ghz internet çakışıyor galiba arada bağlantı kopup tekrar geliyor
hocam hiç 2.4 kullanmadım ancak sadece 5 ghz internetlere bağladığımda kesilmeler oluyorkesinlikle iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2.4 ile çakışır. Bluetooh 2.4ghz dir.
Onun sebebi antenle alakalı olabilir. Bluetooth ile wifi anteni çakışıyor olabilir. Ortak bir tasarım söz konusu ise.hocam hiç 2.4 kullanmadım ancak sadece 5 ghz internetlere bağladığımda kesilmeler oluyor