sen QCY AilyBuds Pro kullanıyordun sanırım. Bence sen silikona alışamadın. Ben ikisini de deneyimledim AilyBuds bariz bir şekilde daha kötüydü. ANC, ses azaltma bir işe yaramıyor.Ben hiç beğenmedim. Youtuberlar ın pofpofladığı kulaklık. O kadar övdüler beklediğim gibi değildi.
Yok kank ilk melobuds pro almıştım, sonra ailybuds buds, daha sonra cmf buds pro 2 aldım. Şu an ailybuds pro ve cmf buds pro 2 var. Yani şöyle ki inceleyenlerin çoğu ürünü temin edip reklam amaçlı inceliyor. Ben buna kızıyorumsen QCY AilyBuds Pro kullanıyordun sanırım. Bence sen silikona alışamadın. Ben ikisini de deneyimledim AilyBuds bariz bir şekilde daha kötüydü. ANC, ses azaltma bir işe yaramıyor.
Bu kulaklığa da ben ısınamadım, listemde vardı. Ana sürücüsü bass olduğu için uzun kullanıma izin vermiyor. 30dk bir şey dinledikten sonra yoruluyorsun. Ben genelde yolculukta ve günlük yürüyüşlerimde kullanıyorum. 4-5 saat kesintisiz dinliyorum.cmf buds pro 2
İnsanların para kazanması lazım dostum, eğer kötü bir ürün olsa emin ol düzgün yayıncılar bunu belli eder. Sana tabi ki de alma diyemez ama der ki rakipleri ile benzer bir performans sunuyor der. Sen anlarsın oradan alınır mı alınmaz mı.Yani şöyle ki inceleyenlerin çoğu ürünü temin edip reklam amaçlı inceliyor.
Siyah modeli 24ay , gold modeli 2 ayTr ürünü olduğu için 2 yıl benimkisi.
yanlıs yazmıslardır umarımtürkiye'de satıldıysa yasal olarak 24 olmak zorunda
sen QCY AilyBuds Pro kullanıyordun sanırım. Bence sen silikona alışamadın. Ben ikisini de deneyimledim AilyBuds bariz bir şekilde daha kötüydü. ANC, ses azaltma bir işe yaramıyor.