Öneri QCY MeloBuds Pro HT08 - EQ ayarı - Çıtır Rehber

Ben hiç beğenmedim. Youtuberlar ın pofpofladığı kulaklık. O kadar övdüler beklediğim gibi değildi.

Ben hiç beğenmedim. Youtuberlar ın pofpofladığı kulaklık. O kadar övdüler beklediğim gibi değildi.
sen QCY AilyBuds Pro kullanıyordun sanırım. Bence sen silikona alışamadın. Ben ikisini de deneyimledim AilyBuds bariz bir şekilde daha kötüydü. ANC, ses azaltma bir işe yaramıyor.

sen QCY AilyBuds Pro kullanıyordun sanırım. Bence sen silikona alışamadın. Ben ikisini de deneyimledim AilyBuds bariz bir şekilde daha kötüydü. ANC, ses azaltma bir işe yaramıyor.
Yok kank ilk melobuds pro almıştım, sonra ailybuds buds, daha sonra cmf buds pro 2 aldım. Şu an ailybuds pro ve cmf buds pro 2 var. Yani şöyle ki inceleyenlerin çoğu ürünü temin edip reklam amaçlı inceliyor. Ben buna kızıyorum

Bu kulaklığa da ben ısınamadım, listemde vardı. Ana sürücüsü bass olduğu için uzun kullanıma izin vermiyor. 30dk bir şey dinledikten sonra yoruluyorsun. Ben genelde yolculukta ve günlük yürüyüşlerimde kullanıyorum. 4-5 saat kesintisiz dinliyorum.

Yani şöyle ki inceleyenlerin çoğu ürünü temin edip reklam amaçlı inceliyor.
İnsanların para kazanması lazım dostum, eğer kötü bir ürün olsa emin ol düzgün yayıncılar bunu belli eder. Sana tabi ki de alma diyemez ama der ki rakipleri ile benzer bir performans sunuyor der. Sen anlarsın oradan alınır mı alınmaz mı.

Güncel kullaniyorum Garanti Suresi 2 ay olmasi disinda üzen bir şey olmadi 1350ye almistim Altin rengini Baya tasarimi guzel kulaklik , Tabii ki amacı muzik olmasada 7K lik Asus Rog peltama kiyasla baya guzel geliyo sesler

Kanka yardimci olabilirmisin 1.5k civarinda kulaklik bakiyorumda melobudsin fiyati uctu ailybudsinki dustu yani qcy markasina 1.6 1.7 civari para vermekten korkuyorum acikcasi yoksa butcem var ne tavsiye edersin muzik kalitesi onemli anc de ayni sekilde bass da olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,176
Üyeler
184,115
Son üye
buğraçakır
Geri