Qcy Sp2 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör Punch Bass - 17 Saat Dinleme Rgb Işık Ip67 Tf Kart Girişli - Fiyatı, Yorumları
Sp2 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör Punch Bass - 17 Saat Dinleme Rgb Işık Ip67 Tf Kart Girişli Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Brom dönüş yapan olursa beni de etiketler misin.Bu ürüne sahip, kullanan ve başka taşınabilir hoparlörlerle kıyaslayabilecek birisi varsa yorumu çok makbule geçer. Elimde vaktinde yine indirimden aldığım C4U hoparlör var, evde müzik dinlerken veya dışarda bi etkinlik yaparken ses seviyesi tatmin ediyor ancak daha net ve güzel bir ses + bt bağlantıları esnasında daha az "çin malı sesler" istiyorum. Bu konularda bilgisi olan varsa çok makbule geçer, sırf ucuz diye bi hoparlör daha alıp bi kenara atmak istemiyorum, düzgün bir ürünse alabilirim.
aynı şekilde hocam dışarıda kullanmak için almak istiyorum iyiyse eğer alacağım bendeBu ürüne sahip, kullanan ve başka taşınabilir hoparlörlerle kıyaslayabilecek birisi varsa yorumu çok makbule geçer. Elimde vaktinde yine indirimden aldığım C4U hoparlör var, evde müzik dinlerken veya dışarda bi etkinlik yaparken ses seviyesi tatmin ediyor ancak daha net ve güzel bir ses + bt bağlantıları esnasında daha az "çin malı sesler" istiyorum. Bu konularda bilgisi olan varsa çok makbule geçer, sırf ucuz diye bi hoparlör daha alıp bi kenara atmak istemiyorum, düzgün bir ürünse alabilirim.
Aldım teşekkürler.![]()
Qcy Sp2 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör Punch Bass - 17 Saat Dinleme Rgb Işık Ip67 Tf Kart Girişli - Fiyatı, Yorumları
Sp2 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör Punch Bass - 17 Saat Dinleme Rgb Işık Ip67 Tf Kart Girişli Fiyatı, Yorumları - Trendyolwww.trendyol.com
hİÇ kardeşime'de 1 tane ısmarliyim demiyorsun mehmetçiğim darıldımAldım gitti dursun kenarda![]()
Dostum iyi bir hoparlör kaliteli ses istiyorsan anker soundcore motion plus var 2500tlye şuanda harika bir cihazBu ürüne sahip, kullanan ve başka taşınabilir hoparlörlerle kıyaslayabilecek birisi varsa yorumu çok makbule geçer. Elimde vaktinde yine indirimden aldığım C4U hoparlör var, evde müzik dinlerken veya dışarda bi etkinlik yaparken ses seviyesi tatmin ediyor ancak daha net ve güzel bir ses + bt bağlantıları esnasında daha az "çin malı sesler" istiyorum. Bu konularda bilgisi olan varsa çok makbule geçer, sırf ucuz diye bi hoparlör daha alıp bi kenara atmak istemiyorum, düzgün bir ürünse alabilirim.
Vardır sende para bırak şimdihİÇ kardeşime'de 1 tane ısmarlamiyim demiyorsun mehmetçiğim darıldım![]()
![]()
Rica ederim, güle güle kullanın.Aldım teşekkürler.
Ne demek, güle güle kullanın.Çektim bir tane teşekkürler.