🔥İndirim Qcy Sp2 Tekrar 300 TL

Bende QCY SP7 var, bunu la eşleştirebilir miyim acaba, eşleştirebilirsem 2 tane alırım.

Bu ürüne sahip, kullanan ve başka taşınabilir hoparlörlerle kıyaslayabilecek birisi varsa yorumu çok makbule geçer. Elimde vaktinde yine indirimden aldığım C4U hoparlör var, evde müzik dinlerken veya dışarda bi etkinlik yaparken ses seviyesi tatmin ediyor ancak daha net ve güzel bir ses + bt bağlantıları esnasında daha az "çin malı sesler" istiyorum. Bu konularda bilgisi olan varsa çok makbule geçer, sırf ucuz diye bi hoparlör daha alıp bi kenara atmak istemiyorum, düzgün bir ürünse alabilirim.
souncore pyro mini ye göre ses şiddeti aynı bassları çok daha düşük ama 299 liranın karşılığını veriyor. telefondan yüksek ses versin bana yeter diyosan alınır

Bu ürüne sahip, kullanan ve başka taşınabilir hoparlörlerle kıyaslayabilecek birisi varsa yorumu çok makbule geçer. Elimde vaktinde yine indirimden aldığım C4U hoparlör var, evde müzik dinlerken veya dışarda bi etkinlik yaparken ses seviyesi tatmin ediyor ancak daha net ve güzel bir ses + bt bağlantıları esnasında daha az "çin malı sesler" istiyorum. Bu konularda bilgisi olan varsa çok makbule geçer, sırf ucuz diye bi hoparlör daha alıp bi kenara atmak istemiyorum, düzgün bir ürünse alabilirim.
Arkadaşlar ürün geldi. 2 tane almıştım. Aldığım fiyata göre konuşursak laf yok tabi ki ama fiyatını bir kenara bırakıp eleştirmem gerekirse;
2 adeti TWS olarak bağladığım şekilde deneyimlerimi aktarıcam yani 5+5 10W olarak düşünün.
- Ev ortamında ses yüksekliği iyi yeterli ama biraz daha gürültü isteyenler için yeterli olmayabilir. Ayrıca dışarıda kullanım için de yeterli olur mu şüpheliyim.
- Bass'ları test edeyim dedim etmez olaydım. Hiç bas yok neredeyse. Ekolayzırdan biraz basları arttırmayı denedim. bu sefer de pıt pıt ses geliyor ve hoparlör kendi sesinde boğuluyormuş gibi hissiyat oluşuyor.
- Dizi film izlenir mi sanmam. gecikme rahatsız edebilir. filmdeki insanın dudak ses senkronizaysonu tutmayabilir.

Kısaca bedavadan biraz pahalıya aldık sayılır. al koy kenara müzik dinlemek için yeterli.
Ayrıca 3.5mm kablolu bağlantı özelliği de yokmuş. sadece bluetooth ile bağlanılıyor.

Ha bu arada ses kalitesi güzel gerçekten. Temiz ses veriyor. sadece ses seviyesi 2 tane bile olsa memnun etmeyebilir.

Daha önce monster'ın bukra v1 max 30w lık bluetooth hoparlörünü kullanıyordum. biraz daha stereo ses deneyimi için bunu kullanmak istedim ama yok pc de bukra kullanmaya devam edeceğim. bunları ise ara sıra sağda solda müzik dinlemek için kullanırım heralde.

konu sahibi arkadaşa haber verdiği için teşekkürler , bende aldım bu hoparlörden beyaz rengini 299 liraya, fiyatına göre bence gayet yeterli malzeme kalitesi de sesi de 299 liralık bir hoparlör için gayet güzel qcy uygulamasından rgb ışıkları eq vs... ayarlanabiliyor , 2 tane almadığıma pişman oldum birbirlerine bağlandığını bilmiyordum , tekrar aynı fiyata düşerse ve haber verirseniz mutlu olurum 😃

konu sahibi arkadaşa haber verdiği için teşekkürler , bende aldım bu hoparlörden beyaz rengini 299 liraya, fiyatına göre bence gayet yeterli malzeme kalitesi de sesi de 299 liralık bir hoparlör için gayet güzel qcy uygulamasından rgb ışıkları eq vs... ayarlanabiliyor , 2 tane almadığıma pişman oldum birbirlerine bağlandığını bilmiyordum , tekrar aynı fiyata düşerse ve haber verirseniz mutlu olurum 😃
bende bekliyorum

Geri