Neler Yeni

QCY T13 dip ses problemi

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Murat demir

kaan07

80+ Bronze
dostum çözdünmü bende aynı kulaklığı aldım aynı sorun var
kral öncelikle o şarjı bitirip tekrar doldurma saçmalığını denedim ve tabii ki olmadı. sonra satıcıya geri gönderdim ürün değişimi talep ettim ve yenisi geldi fakat gel gelelim BUNDA DA dip ses sorunu çıktı... mecbur kullanıyorum böyle ayrıca bu konudan sonra birkaç dostumuz daha yazdı onlarda da hep bu dip ses sorunu çıkmış artık kronik midir nedir anlamadım gitti özellikle değişimden sonra yeniden sıkıntılı ürün çıkması saçmalığın daniskası gerçekten

AS A SKORZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Mustafa Karakuş
kral öncelikle o şarjı bitirip tekrar doldurma saçmalığını denedim ve tabii ki olmadı. sonra satıcıya geri gönderdim ürün değişimi talep ettim ve yenisi geldi fakat gel gelelim BUNDA DA dip ses sorunu çıktı... mecbur kullanıyorum böyle ayrıca bu konudan sonra birkaç dostumuz daha yazdı onlarda da hep bu dip ses sorunu çıkmış artık kronik midir nedir anlamadım gitti özellikle değişimden sonra yeniden sıkıntılı ürün çıkması saçmalığın daniskası gerçekten
teşekkurler dostum iade talebinde bulundum biraz daha para biriktirip şuan bilgisayarda kullandığım Drop plus gibi kaliteli bir kulaklık alacağım

işin zoru iyi kulaklık kullandığım için kötüsünü direk ayırt edebiliyorum

şunuda pc kullandıgım kulaklığı driverinden eq bass fulluyorum kulaklık titriyor çok sarıyor ya

kaan07

80+ Bronze
teşekkurler dostum iade talebinde bulundum biraz daha para biriktirip şuan bilgisayarda kullandığım Drop plus gibi kaliteli bir kulaklık alacağım

işin zoru iyi kulaklık kullandığım için kötüsünü direk ayırt edebiliyorum
alacağın kulaklık şimdiden hayırlı olsun sorunsuz sıkıntısız ürün gelir inşallah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,070
Üyeler
166,687
Son üye
Xryna
Top Bottom