rica ederimeyvallah
dostum çözdünmü bende aynı kulaklığı aldım aynı sorun vareyvallah
kral öncelikle o şarjı bitirip tekrar doldurma saçmalığını denedim ve tabii ki olmadı. sonra satıcıya geri gönderdim ürün değişimi talep ettim ve yenisi geldi fakat gel gelelim BUNDA DA dip ses sorunu çıktı... mecbur kullanıyorum böyle ayrıca bu konudan sonra birkaç dostumuz daha yazdı onlarda da hep bu dip ses sorunu çıkmış artık kronik midir nedir anlamadım gitti özellikle değişimden sonra yeniden sıkıntılı ürün çıkması saçmalığın daniskası gerçektendostum çözdünmü bende aynı kulaklığı aldım aynı sorun var
teşekkurler dostum iade talebinde bulundum biraz daha para biriktirip şuan bilgisayarda kullandığım Drop plus gibi kaliteli bir kulaklık alacağımkral öncelikle o şarjı bitirip tekrar doldurma saçmalığını denedim ve tabii ki olmadı. sonra satıcıya geri gönderdim ürün değişimi talep ettim ve yenisi geldi fakat gel gelelim BUNDA DA dip ses sorunu çıktı... mecbur kullanıyorum böyle ayrıca bu konudan sonra birkaç dostumuz daha yazdı onlarda da hep bu dip ses sorunu çıkmış artık kronik midir nedir anlamadım gitti özellikle değişimden sonra yeniden sıkıntılı ürün çıkması saçmalığın daniskası gerçekten
alacağın kulaklık şimdiden hayırlı olsun sorunsuz sıkıntısız ürün gelir inşallahteşekkurler dostum iade talebinde bulundum biraz daha para biriktirip şuan bilgisayarda kullandığım Drop plus gibi kaliteli bir kulaklık alacağım
işin zoru iyi kulaklık kullandığım için kötüsünü direk ayırt edebiliyorum