QCY T5 kullanıyordum dostum 8 aydır çok nadir bi kopma hariç hiçbir sıkıntı yaşamadım ama tekini kaybettim. O yüzden tekrar QCY almak istedim kulaklığın sesi,ses seviyesi ve 20 dk dır %80 seste 90 da gösteriyor şarjı hâlâ. Bazı söylentiler erken bozulduğu yönünde umarım 1 yıldan uzun götürür şu an tek sorunu şu ufak dip ses normal videolarda rahatsız etmiyor ama sürekli mesajlaşmada bildirim sesinsen somra hışırtı sıkıntı.Hocam QCY markasını benim kuzenim kullanıyor. Bildiğim kadarıyla problemsiz bir günü olmadı. Pek de tavsiye edeceğim bir marka değil.
Dip ses bana mı denk geldi dersin,ona göre değişim isteyeceğim...ben de kullanıyorum herhangi bir sorun yok memnunum
Tam müzik durdurduğunda böyle bir iki saniye çok yüksek değil ama yapıyorQCY T5 kullanıyordum dostum 8 aydır çok nadir bi kopma hariç hiçbir sıkıntı yaşamadım ama tekini kaybettim. O yüzden tekrar QCY almak istedim kulaklığın sesi,ses seviyesi ve 20 dk dır %80 seste 90 da gösteriyor şarjı hâlâ. Bazı söylentiler erken bozulduğu yönünde umarım 1 yıldan uzun götürür şu an tek sorunu şu ufak dip ses normal videolarda rahatsız etmiyor ama sürekli mesajlaşmada bildirim sesinsen somra hışırtı sıkıntı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dip ses bana mı denk geldi dersin,ona göre değişim isteyeceğim...
Bendeki şans böyledir işte agaAktif olarak kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok memnunum. Dip sesi hiç duymadım.