Neler Yeni

QCY T13 Kullanan var mı?

Farway

80+ Silver
Kulaklığı öneriler ve yorumlar üzerine aldım dip ses yok dediler fakat her mesaj bildirim geldiğinde ya da herhangi bir sesten sonra 1-2 sn dip ses yapıyor bendeki ürün mü sıkıntılı acaba?

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
Hocam QCY markasını benim kuzenim kullanıyor. Bildiğim kadarıyla problemsiz bir günü olmadı. Pek de tavsiye edeceğim bir marka değil.

phestopick

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
salih
ben de kullanıyorum herhangi bir sorun yok memnunum

Farway

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam QCY markasını benim kuzenim kullanıyor. Bildiğim kadarıyla problemsiz bir günü olmadı. Pek de tavsiye edeceğim bir marka değil.
QCY T5 kullanıyordum dostum 8 aydır çok nadir bi kopma hariç hiçbir sıkıntı yaşamadım ama tekini kaybettim. O yüzden tekrar QCY almak istedim kulaklığın sesi,ses seviyesi ve 20 dk dır %80 seste 90 da gösteriyor şarjı hâlâ. Bazı söylentiler erken bozulduğu yönünde umarım 1 yıldan uzun götürür şu an tek sorunu şu ufak dip ses normal videolarda rahatsız etmiyor ama sürekli mesajlaşmada bildirim sesinsen somra hışırtı sıkıntı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben de kullanıyorum herhangi bir sorun yok memnunum
Dip ses bana mı denk geldi dersin,ona göre değişim isteyeceğim...

QCY T5 kullanıyordum dostum 8 aydır çok nadir bi kopma hariç hiçbir sıkıntı yaşamadım ama tekini kaybettim. O yüzden tekrar QCY almak istedim kulaklığın sesi,ses seviyesi ve 20 dk dır %80 seste 90 da gösteriyor şarjı hâlâ. Bazı söylentiler erken bozulduğu yönünde umarım 1 yıldan uzun götürür şu an tek sorunu şu ufak dip ses normal videolarda rahatsız etmiyor ama sürekli mesajlaşmada bildirim sesinsen somra hışırtı sıkıntı.

Dip ses bana mı denk geldi dersin,ona göre değişim isteyeceğim...
Tam müzik durdurduğunda böyle bir iki saniye çok yüksek değil ama yapıyor

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Kullandım, incelemesini yaptım, iade ettim.

Dip ses şans işi. Bendeki üründe dip ses yoktu. Yan yana satılan iki aynı ürünün birinde olup birinde olmayabiliyor. Dediğim gibi, şans. İade edecekseniz 14 günü geçirmeyin.

ThreateNN

80+
En İyi Cevap
1
Aktif olarak kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok memnunum. Dip sesi hiç duymadım.

Farway

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çokta aranmaya gerek yok biraz denerim 3 5 gün olmadı gönderirim geri,iade almayacaklarını kutu üstüne bantlada yazmışlar ama değişim yaparlar değil mi?

Aktif olarak kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok memnunum. Dip sesi hiç duymadım.
Bendeki şans böyledir işte aga

Top Bottom