- Reaksiyon skoru
- 1
- Bütçe
- 300
Bu iki model arasında kaldım.Sizce hangisini satın almalıyım.Benim için önemli olan kulakta sağlam durması.
@Evil BeliefBu iki model arasında kaldım.Sizce hangisini satın almalıyım.Benim için önemli olan kulakta sağlam durması.
Haylou'nun bu modeli bana sağlam değilmiş gibi geldi. Özellikle kapağı.Kulakta sağlam durmasını uzaktan uzağa kimse garanti edemez, denenmeden bilinmeyecek bir şey.
QCY T13 bende pek sağlam durmamıştı, Haylou daha iyi durdu. Bir başka kulakta da tersi olabilir.
Genel olarak bu ikisi arasında T13 alınır.
Haylou tarafında T15'dense GT1 XR düşünün bence.
Hangisi T15 mi XR mı? Bende XR'ın küçüğü Plus var, kapağı fena değil işte. Öyle AirPods tokluğu beklememek lazım ama zorlamazsak kırılmaz yine de.Haylou'nun bu modeli bana sağlam değilmiş gibi geldi. Özellikle kapağı.
Her ikisi de. Bence BT kulaklıklar gerçekten uzun ömürlü değil. Kullandıkları batarya hiç güven verici değil.Hangisi T15 mi XR mı? Bende XR'ın küçüğü Plus var, kapağı fena değil işte. Öyle AirPods tokluğu beklememek lazım ama zorlamazsak kırılmaz yine de.
Genelde sporda kullanacağım ve çoğunlukla şarkı dinleyeceğim bluetooth kulaklık arıyorum bende,aynı bütçede ne önerirsin ?Kulakta sağlam durmasını uzaktan uzağa kimse garanti edemez, denenmeden bilinmeyecek bir şey.
QCY T13 bende pek sağlam durmamıştı, Haylou daha iyi durdu. Bir başka kulakta da tersi olabilir.
Genel olarak bu ikisi arasında T13 alınır.
Haylou tarafında T15'dense GT1 XR düşünün bence.
Yine aklıma gelen ilk 2 model bunlar hocam ya: QCY T13, Haylou GT1 XR.Genelde sporda kullanacağım ve çoğunlukla şarkı dinleyeceğim bluetooth kulaklık arıyorum bende,aynı bütçede ne önerirsin ?
(Kendi konum değil,konu sahibi kusura bakmasın )
Haylou daha güven verdi.Yine aklıma gelen ilk 2 model bunlar hocam ya: QCY T13, Haylou GT1 XR.
Spor yapmıyorum ne zamandır ama yürüyüş-koşu yaptım ikisiyle de, kulaktan düşmediler. Haylou daha sağlam duruyor bende T13'e göre. Ses kalitesi olarak yakınlar. QCY T13'ün son ses seviyesi daha yüksek. Örneğin GT1 XR'ı full sese alınca çok rahatsız etmiyor ama T13'ü full seste dinlemek neredeyse imkansız. Bir de T13 daha bas karakterli GT1 daha dengeli. Mikrofon olarak ikisi de çok iyi diyemem, T13 bir tık daha iyi olabilir. Benim T13 ince GT1 Plus incelemelerim fikir verebilir. Plus ne alaka diyeceksin, GT1 XR'ın kulaklık kısmı Plus'la aynı, tek fark GT1 Pro'nun şarj kutusuna koymuş olmaları.
Mesajı yazarken aklımdan geçti biliyor musun?Haylou daha güven verdi.
Bütçemi arttırıp indirimleri de yakalarsam TLC S600 alabilirim,ona ne diyorsun hocam ?
Fiyatına göre çok iyi geldi bana.
Tamamdır teşekkür ederim,maaş zamanını bekliyorum eğer yakalarsam kapıcam bir tane.Mesajı yazarken aklımdan geçti biliyor musun?Sonra dedim belki tekrar indirime girmez falan boş yere uğraştırmayayım.
Tavsiye ederim tekrar 399'a inerse, bunlardan çok daha üst klasman ürün olmasına rağmen şaka gibi fiyata iniyor.
hocam s600 cidden o kadar f/p mi ben 400 verdiğim için biraz kızıyorum kendime ama bilemedim şimdiMesajı yazarken aklımdan geçti biliyor musun?Sonra dedim belki tekrar indirime girmez falan boş yere uğraştırmayayım.
Tavsiye ederim tekrar 399'a inerse, bunlardan çok daha üst klasman ürün olmasına rağmen şaka gibi fiyata iniyor.
ANC işin içine girince direkt F/P seviyesine yükseliyor hocam. 400 TL'ye ANC'li markalı TWS yok.hocam s600 cidden o kadar f/p mi ben 400 verdiğim için biraz kızıyorum kendime ama bilemedim şimdi