T5 mikrofonu güzel değil mikrofon önemliyse almamanı öneririmbütçem kısıtlı ağırlıklı olarak müzik dinlemek için kullanacagım ama telefon görüşmesi de yaparım. önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim şimdiden.
teşekkür ederim bana aralarından secenek olarak hangisi daha mantıklı olur sorusunun cevabını arıyorum.QCY T5 kullanıyorum.
İnceleme - QCY T5 Kablosuz kulaklık İncelemesi
Herkese Selamlar; Bugün sizlere elime yeni ulaşan QCY T5 Bluetooth kulaklığı inceleyeceğim. Bu kulaklığı farklı konular altında ele alıp bana göre en büyük rakibi Xiaomi Earbuds ile karşılaştıracağım. Not: İki kulaklığı da kullandım 1. Kutu içeriği ve kutu tasarımı Öncelikle kutu içeriği...forum.donanimarsivi.com
anladım. tesekkurlerT5 mikrofonu güzel değil mikrofon önemliyse almamanı öneririm
QCY T5 kullandığım için kendim hazırladığım rehberi attım. Diğer modeller hakkında maalesef bilgim yokteşekkür ederim bana aralarından secenek olarak hangisi daha mantıklı olur sorusunun cevabını arıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
anladım. tesekkurler
o sorun biraz daha şansa denk gelen bir şey sanırım videolarda olmadığını söylüyorlardıqcy t13 almıştım 2 gün geçmeden iade ettim kabul edecekler mi bilmiyorum dip ses vardı bendeki cihazda
zaten ürünü almadan önce hiç bu sorunla karşılaşan görmedim bendeki şansa dip ses sorunlu hali çıktı inşallah iade kabul ederler bekliyorum öyleo sorun biraz daha şansa denk gelen bir şey sanırım videolarda olmadığını söylüyorlardı
ben asıl o iki modelin arasında kaldım zaten. Neye karar vereceğimi bilemedim ve az önce biri t5 mikrofonunun kötü olduğunu söylediT5 kullanmıyorum mikrofonu olsun ses kalitesi olsun mükemmel bir model 2 yıldır herkese öneriyorum henüz kullanıp memnun olmayan çıkmadı düşük gecikme moduda var güncel modellerin kalitesi nasıldır bilmiyorum @Evil Belief hocam t13 modelini öneriyor
değişim veya iadesini yaparlar bence dezaten ürünü almadan önce hiç bu sorunla karşılaşan görmedim bendeki şansa dip ses sorunlu hali çıktı inşallah iade kabul ederler bekliyorum öyle
umarım ben de öyle dedim zaten ya iade ya da değişim talep ediyorum diye, hayırlısı artıkdeğişim veya iadesini yaparlar bence de