Dusmax
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,018
- İsim
- Tayfun Yılmaz
Hocam kulaklık arayışındayım.Neredeyse 1.5 yıl kullandığım haylou gt1 plus kulaklığımda bağlantı sorunları ve sesin kısılma sorunu yaşamaya başladım.Kulak üstü ile kulak içi arasında kararsız kaldım ama QCY T18 modelini görünce fikrim değişti ve şuan bu modeli almayı düşünüyorum.Kulakta görüntüsü hoş duruyor.Fakat ses yüksekliğinden bahsettiğinizde eminsizlik yaşadım.Ses seviyesi telefonun diğer kulaklıklarda verdiği seviye ile aynı veya ortalama olarak aynı mıdır? Bazen dış seslerden uzaklaşmak için sesi fullediğim oluyor,sesi fullersem dış sesi engeller mi? Haylou GT1 Plus'ta şarkı açmasam bile dış sesi oldukça engelliyordu.Ses benim için önemli ama cihazın kalitesi de önemli.Bu ikisini ön plana alarak bu kulaklığı güzel buldum.Tavsiye eder misiniz?Qcy T18 elime ulaştı. Ses dengeli, net ve gerçekten güzel. Fakat hakikaten maximum ses seviyesi düşük ve gümgür gümgür müzik dinlemeye büyük engel. Mutlak sesi iptal etsem dahi ses seviyesi bu kulaklıkta artmadı maalesef. Marketteki uygulamalarla ses yükseltiliyor ama kaliteyi bozuyorlar. Kendi ekolayzır ayarları bu kulaklığın ses kalitesini adeta katlediyor, çok ciddiyim. O kadar bozuyor ki ses kalitesini kalitesiz bir kulaklık takmış hissi veriyor. Son olarak kulaklık silikonların bence kulaklık potansiyelini vermesini engelliyor; bir miktar daha içeri girmesi gerekiyor silikonların.