King Of Arnor
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 513
Güvenilir
Kaydolacaksın sadece. firmaya bir şey yazmana gerek yokKayıt ol da fatura bilgilerinde firma ne ve ne yazicaz
TeşekkürlerDaha ucuz.![]()
Corsair Spec Delta Rgb 550w Güç Kaynağı Temperli Cam Mid Tower Atx Bilgisayar Kasası Vs550 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Corsair Spec Delta Rgb 550w Güç Kaynağı Temperli Cam Mid Tower Atx Bilgisayar Kasası Vs550 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kullanabileceğin en güvenilir sitedir reyonunda olan ürünü satar 4 e kadar yaptığın alışverişleri aynı gün kargolarlar.15k yakın alışveriş yaptım yaptırdım 1 kere sorun çıkmadı100 TL fark var kimse almamış almak istiyorum ama korkuyorum site güvenilir mi
Görüp görebileceğin en iyi müşteri hizmetlerine sahip bir firma.100 TL fark var kimse almamış almak istiyorum ama korkuyorum site güvenilir mi
Fan da verdiler.Kullanabileceğin en güvenilir sitedir reyonunda olan ürünü satar 4 e kadar yaptığın alışverişleri aynı gün kargolarlar.15k yakın alışveriş yaptım yaptırdım 1 kere sorun çıkmadı
(fare aldım kutudan bozuk Çıktı iade aldı yanında mouse ped yolladılar k.bakmayın diye)
fan ?Bu kasayı alma.
Site çok iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fan da verdiler.
Problem yaşanılan ürüne göre yapıyorlar. Kasa ise fan, mouse ise mousepad gibi.fan ?