Neler Yeni

qp sitesinde rog strix 3070'li hazır sistem

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Berkecan Ergin
Belirtmişim ya değişiklik yaparsa 14 küsüre geliyor. ekran kartı dışındada çok fark kalmıyor. Zaten palitin bu seriside testte abartı ısınmıyor.

T.P.G.

80+ Titanium
Belirtmişim ya değişiklik yaparsa 14 küsüre geliyor. ekran kartı dışındada çok fark kalmıyor. Zaten palitin bu seriside testte abartı ısınmıyor.
Ve olaya sadece sıcaklık olarak bakma. Ileride 2. Elde satacak diyelim ROG mu daha pahalı ve hızlı gider Palit mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Isınmıyor ayrı bir konu. ROG kadar kaliteli bir soğutmaya mı sahip?
Aralarında soğutma olarak çok fark yok aslında. Ama PCB kalitesi satılabilirlik vs. araya girince ROG daha mantıklı oluyor. Bütçe kısıtlı değil, o kadar parça kısmaya gerek yok.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Ve olaya sadece sıcaklık olarak bakma. Ileride 2. Elde satacak diyelim ROG mu daha pahalı ve hızlı gider Palit mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aralarında soğutma olarak çok fark yok aslında. Ama PCB kalitesi satılabilirlik vs. araya girince ROG daha mantıklı oluyor. Bütçe kısıtlı değil, o kadar parça kısmaya gerek yok.
Ya sadece soğutmadan yola çıkmak bile saçma, QP sistem açık ara daha iyi.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
bence bu sistemde olabilir qp de alınabilir bunun yerine tercih meselesi tabii
Ekran Alıntısı.PNG

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Berkecan Ergin
3800X yerine 3700X yaparsak fiyat düşer, aradaki farkla soğutma alınabilir aslında.
Eee işte bende aynısını diyorum ufak değişikliklerle aynısına geliyor kızgın atmışsın birde :D. bu sistemde zalman psu çok çok kötü dandik bir marka değil. rampage gamebooster gibi markalarla kıyaslanamaz bile. ortalama iş görecek psu.
Anakart ssd işlemci vs değişip artan parayla sıvı soğutmayı koydunmu gayet makul bir sistem. Rogu tabii ki 2. el piyasasında satmak kolay lakin burda bu sistemin en temiz 5 sene kullanım ömrü var. 5 seneye kim öle kim kala.
Dipnot: Bütçe falan yetmez 2k monitör alır yada 240 hz ıps monitör çakar yanına birde tertemiz olur

T.P.G.

80+ Titanium
Eee işte bende aynısını diyorum ufak değişikliklerle aynısına geliyor kızgın atmışsın birde :D. bu sistemde zalman psu çok çok kötü dandik bir marka değil. rampage gamebooster gibi markalarla kıyaslanamaz bile. ortalama iş görecek psu.
Anakart ssd işlemci vs değişip artan parayla sıvı soğutmayı koydunmu gayet makul bir sistem. Rogu tabii ki 2. el piyasasında satmak kolay lakin burda bu sistemin en temiz 5 sene kullanım ömrü var. 5 seneye kim öle kim kala.
Dipnot: Bütçe falan yetmez 2k monitör alır yada 240 hz ıps monitör çakar yanına birde tertemiz olur
Senin dediğin saf 14K haliydi :D. Zalman ı biliyorum ama RM750 hem modüler hemde iç aksam olarak dahakaliteli yine de Zalman C4 değil tab2

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Berkecan Ergin
Senin dediğin saf 14K haliydi :D. Zalman ı biliyorum ama RM750 hem modüler hemde iç aksam olarak dahakaliteli yine de Zalman C4 değil tab2
Ben fiyatı yanlış söylemişim 15 küsüre denk geliyormuş değişikliklerle :D Fiyata takılı kalma salla :D değişikliği yapıp üstte yazanı baz almışım altta yazıyormuş dikkat etmedim. Lakin her türlü qp bilişimden uyguna geliyor aradaki farka başka şeyler yapılabilir. Birde qp' de misal diğer sistemlerde anakartlarda fiyat düşüyordu indirim uyguluyorlardı onları kaldırmışlar biraz beklerse 1000 lira altına alabilir kur böyle kalırsa tabi. kasayıda değişme imkanı olsa 800-900' de ordan kırpabilir. Nakitlede 2-5 arası iskonto yapıyorlar konuşmak lazım.

Bende qp den alacağımda hem stok hem ryzen 5000 serisi bekliyorum bakalım. Şuan çok yüksek fiyat çekiyor tüm firmalar

Top Bottom