QR Ile Para Yatirabilecegim Papara tarzi Oneri Acil❓

KaptanMC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,418
Sa, Beyler Suan Bana Papara/Nays Gibi Komisyon islemnlerden pekte Komisyon almayan Ve PTT ATM'sinde QR Ile para Yatirabilecegim Bir bankacilik uygulamasi Lazim

Rust Alacam saat 8'de Indirim bitecek Hattim Kayboldugu Icin Telefonumara erisemiyorum ve Bu yuzden papara veya Nays'a giremem girerken kod istiyor vs.

Tavsiyeniz Varmi ???

Papara gibi Her ATM'de gecrli olmali

Son düzenleme:
Sa, Beyler Suan Bana Papara/Nays Gibi Komisyon islemnlerden pekte Komisyon almayan Ve PTT ATM'sinde QR Ile para Yatirabilecegim Bir bankacilik uygulamasi Lazim

Rust Alacam saat 8'de Indirim bitecek Hattim Kayboldugu Icin Telefonumara erisemiyorum ve Bu yuzden papara veya Nays'a giremem girerken kod istiyor vs.

Tavsiyeniz Varmi ???
steam cüzdan kodu satan bir siteye kayıt ol, tc kimlik numaranla para gönder, havale bildirimi yap, hesabına bakiye düşer oradan da satın al kodu.

steam cüzdan kodu satan bir siteye kayıt ol, tc kimlik numaranla para gönder, havale bildirimi yap, hesabına bakiye düşer oradan da satın al kodu.
Nasil Yani ?

TC Kimlik numara Ile para Gonder derken hocam ? ilk kez sizden duyuyorum Ayrica Parayi Nasil Yollayacam Bi papara Kartim var suan yanimda onunda sifresini unuttum Nays ve papara'yada telefon numarama erisemedigim icin giremiyorum

En mantiklisi Mobil Olarak Papara vs. gibi pankacilik Seyleriyle QR Okutup para yuklemek ve sanl kartla satin almak en mantiklisi gibi Duruyor

Gerci galiba Nays Uygulamasina erisebilirim Ama QR Ile PTT Atm'sini okur mu onu'da bilmiyorum

Hiç etrafında nakit para verip sana steamden oyunu hediye olarak alacak biri yok mu hocam?

Ptt Bankamatiğe gidip kartsız işlemler diyip para gönder diyeceksin bu kadar. 15 sene önce çok yaptım, hala da yapılıyor.

İlla buradan al demiyorum sadece açıklama olarak atıyorum nasıl yapıldığı yazıyor

Son düzenleme:

Tavsiyeniz Varmi ???

Papara gibi Her ATM'de gecrli olmali
parolapara var bildiğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

parolapara var bildiğim
hatta ilk alisverise yuzde 50 cashback veriyo

parolapara var bildiğim
Tamam Arkadasin Paparayi girdim kendi telefonuma ounda yardimiyla sonra atm gidip qr ile yukledim sonra onunla aldim Rust'i Neden En basta Aklima gelmediyse Son 10dk kala aldim DGSDGDFGSDF

Son düzenleme:
Geri