Dün qrevo master aldım . Ai ya göre q revo serisinin en ozelliklisi q revo master mış. Burdada öneren birkaç kişi oldubütçe 30 k arkadaşlar hazneli robot süpürge arıyoruz qrevo L roborock gözüme çarptı alınır mı kullanan var mı? ya da alternatif ne öneirirsiniz
32k hepsiburadada . Satici hepsi burada idi.kaça aldınız sorması ayıptır![]()
al kardeşim güzel ürün var bende kullanıyorum süpürme ve silmesinden memnunum ben kasım indirimi ile 28 e almıştım bun un bi üst modeli var ozellikleri aynık sadece onda kamera var evcil hayvanın felan varsa ondan almanı soyleyebilirim tek pişmanlığım bi üst modelini almamakbütçe 30 k arkadaşlar hazneli robot süpürge arıyoruz qrevo L roborock gözüme çarptı alınır mı kullanan var mı? ya da alternatif ne öneirirsiniz
evcil hayvan yokda diğer modelde kamera varmıs sanırım onada gerek yok sanırım l modelini alacağızal kardeşim güzel ürün var bende kullanıyorum süpürme ve silmesinden memnunum ben kasım indirimi ile 28 e almıştım bun un bi üst modeli var ozellikleri aynık sadece onda kamera var evcil hayvanın felan varsa ondan almanı soyleyebilirim tek pişmanlığım bi üst modelini almamak