Qrevo l roborock alınır mı ?

Lahana11

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
146
bütçe 30 k arkadaşlar hazneli robot süpürge arıyoruz qrevo L roborock gözüme çarptı alınır mı kullanan var mı? ya da alternatif ne öneirirsiniz

bende bu modeli akşam satın alacağım bakalım insanlar ne diyecek ?

bütçe 30 k arkadaşlar hazneli robot süpürge arıyoruz qrevo L roborock gözüme çarptı alınır mı kullanan var mı? ya da alternatif ne öneirirsiniz
Dün qrevo master aldım . Ai ya göre q revo serisinin en ozelliklisi q revo master mış. Burdada öneren birkaç kişi oldu

bende hanımın zoreyla 18e q8 pro plus maxx modelini aldık 11.11 dde memnun şuanlık

al kardeşim güzel ürün var bende kullanıyorum süpürme ve silmesinden memnunum ben kasım indirimi ile 28 e almıştım bun un bi üst modeli var ozellikleri aynık sadece onda kamera var evcil hayvanın felan varsa ondan almanı soyleyebilirim tek pişmanlığım bi üst modelini almamak

al kardeşim güzel ürün var bende kullanıyorum süpürme ve silmesinden memnunum ben kasım indirimi ile 28 e almıştım bun un bi üst modeli var ozellikleri aynık sadece onda kamera var evcil hayvanın felan varsa ondan almanı soyleyebilirim tek pişmanlığım bi üst modelini almamak
evcil hayvan yokda diğer modelde kamera varmıs sanırım onada gerek yok sanırım l modelini alacağız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,375
Üyeler
185,717
Son üye
Tunç1122
Geri