kralaga0099
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Sakınbu pc iyi mi? pcden hiç anlamam pesini 19.5k pc adam tam oyuncu bilgisayari dedi nolur bu islerden anlayan biri beni bilgilendirebilirmi içim rahat etsin istiyorum almaya degermi 24ay taksitle 46kya aliyorum
çok teşekkür ederim çok endişeliydim bildiğim iyi oldu sağol.Sakın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sakın alma 46 yı bırak ne 19 u max 7 klık sistem
çöp bu almabu pc iyi mi? pcden hiç anlamam pesini 19.5k pc adam tam oyuncu bilgisayari dedi nolur bu islerden anlayan biri beni bilgilendirebilirmi içim rahat etsin istiyorum almaya degermi 24ay taksitle 46kya aliyorum
Almadiniz degil mi hocam? Sakin sakin aman diyim almayin. Butcenizi net bir sekilde yazarak yeni bir konu acarsaniz daha iyi yardimci olabiliriz arkadaslar ile.çok teşekkür ederim çok korkuyordum bildiğin iyi oldu sağol.
tamam sağol bilgilendirdiğin içinçöp bu alma
aslinda aldm hocam ama iptal edecigim önerebilcegin varmi lutfen öner butce max 17kya kadar olabilir oyun pcsi olsun istiyorumAlmadiniz degil mi hocam? Sakin sakin aman diyim almayin. Butcenizi net bir sekilde yazarak yeni bir konu acarsaniz daha iyi yardimci olabiliriz arkadaslar ile.
abdullah abinin sistemini bekletamam sağol bilgilendirdiğin için
aslinda aldm hocam ama iptal edecigim önerebilcegin varmi lutfen öner butce max 17kya kadar olabilir oyun pcsi olsun istiyorum
https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5500-rx-6700-pulse-a520m-k-1-0-500gb-ssd-16gb-ram.html islemci Ryzen 5 5600 ve Xigmatek Blade Mesh Kasa ozellestirmeleri ile beraber 17055 TL oluyor. Abdullah abinin sistemi de bekleyebilirsin de ne gelir bilmiyorum.tamam sağol bilgilendirdiğin için
aslinda aldm hocam ama iptal edecigim önerebilcegin varmi lutfen öner butce max 17kya kadar olabilir oyun pcsi olsun istiyorum
Bildiğin dolandırıcılık oha resmenbu pc iyi mi? pcden hiç anlamam pesini 19.5k pc adam tam oyuncu bilgisayari dedi nolur bu islerden anlayan biri beni bilgilendirebilirmi içim rahat etsin istiyorum almaya degermi 24ay taksitle 46kya aliyorum
çok sağolun hocam bunu alırım herqlde iptal etmeye gidiyorum pcyi tekrardan teşekkür ederimhttps://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5500-rx-6700-pulse-a520m-k-1-0-500gb-ssd-16gb-ram.html islemci Ryzen 5 5600 ve Xigmatek Blade Mesh Kasa ozellestirmeleri ile beraber 17055 TL oluyor. Abdullah abinin sistemi de bekleyebilirsin de ne gelir bilmiyorum.
Adamsınız hocam![]()
Sinerji Starlight Ryzen 7 7800X3D 32GB 1TB NVMe M.2 SSD ASUS GeForce TUF Gaming OC 24GB RTX4090 Oyun Bilgisyarı
Sinerji Starlight Ryzen 7 7800X3D 32GB 1TB NVMe M.2 SSD ASUS GeForce TUF Gaming OC 24GB RTX4090 Oyun Bilgisyarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Hem çok daha ucuz hemde o sistemi parçalar yine de DA yeni sistemler çıkartacak bu hafta onları beklemek daha iyi olur
SAKIN ALMAbu pc iyi mi? pcden hiç anlamam pesini 19.5k pc adam tam oyuncu bilgisayari dedi nolur bu islerden anlayan biri beni bilgilendirebilirmi içim rahat etsin istiyorum almaya degermi 24ay taksitle 46kya aliyorum