5600e geçersen kısa sürede yakarsın o kartı. 3600e veya 5500e geçebilirsin.peki 5600 geçebilir miyim
son zamanlarda farkettim vslorant da feni donmalar başladı işlemden midir? ramdan sanmam 16gb ram varPerformans artışı olur ne demek ya şaka mı. Kardeşim ryzen3 1200 dediğin işlemci aslında ryzen bile sayılmaz ryzencik yani. tabii ki performansın çok artar
Ya ryzen 3 1200 işlemci bile sayılmaz. Ucuz yollu bişey işte onun yerine FX serisinin son işlemcileri daha iyi. Bazı athlonlar bile geçiyor 1200 u. Biran önce değişmeye çalış. 5500 dediğin işlemci 5. Nesil r3 1200 1. Nesil. Hiç bişey bilmesen bile arada 4 nesil var o kadar fark var anlayacağınson zamanlarda farkettim vslorant da feni donmalar başladı işlemden midir? ramdan sanmam 16gb ram var
çok saol aga verdim siparişi birde benim anakart desteklermi?Ya ryzen 3 1200 işlemci bile sayılmaz. Ucuz yollu bişey işte onun yerine FX serisinin son işlemcileri daha iyi. Bazı athlonlar bile geçiyor 1200 u. Biran önce değişmeye çalış. 5500 dediğin işlemci 5. Nesil r3 1200 1. Nesil. Hiç bişey bilmesen bile arada 4 nesil var o kadar fark var anlayacağın
Biosunu güncelle ucu ucuna destekler. 5600 felan alma sıkıntıya sokar o kartı. Ben yerinde olsam ucuz yollu güncel bir anakarta takardımçok saol aga verdim siparişi birde benim anakart desteklermi?
Düzeltme: Hiçbir işlemci FXten kötü olamazYa ryzen 3 1200 işlemci bile sayılmaz. Ucuz yollu bişey işte onun yerine FX serisinin son işlemcileri daha iyi. Bazı athlonlar bile geçiyor 1200 u. Biran önce değişmeye çalış. 5500 dediğin işlemci 5. Nesil r3 1200 1. Nesil. Hiç bişey bilmesen bile arada 4 nesil var o kadar fark var anlayacağın