Bu sitelere güvenilmemeliRyzen 3 2200G ve Radeon RX 570, Grafik Kartı Yoğun Görevlerinde oluşturuldu | Darboğaz hesaplaması | PC Builds
Grafik Kartı Yoğun Görevleri için AMD Ryzen 3 2200G ve AMD Radeon RX 570 için darboğaz hesaplaması. Darboğazın nasıl çözüleceğini içeren çözümler.pc-builds.com
Videolarda bi sıkıntı görünmüyor ama burada %30 ciddi darboğaz demekRyzen 3 2200G ve Radeon RX 570, Grafik Kartı Yoğun Görevlerinde oluşturuldu | Darboğaz hesaplaması | PC Builds
Grafik Kartı Yoğun Görevleri için AMD Ryzen 3 2200G ve AMD Radeon RX 570 için darboğaz hesaplaması. Darboğazın nasıl çözüleceğini içeren çözümler.pc-builds.com
Bilemedim youtubede baya iyi görünüyorBu sitelere güvenilmemeli
Yapar %20 yi bile geçebilirArkadaşlar elimdeki sisteme ek yapacağım bütçem 3k civarı 1700 civarı rx 570 8gblar var sizce olur mu dar boğaz vs yapar mı veya başka ne yapabilirim?
Ryzen 3 2200g
A320M-H
16gb ram
500w psu
Kimse yazmayınca bilgim dahilinde yardım etmek istedim. Bilginiz varsa eğer yardımcı olabilirsiniz.Bu sitelere güvenilmemeli
Bf5 gibi oyunda ekran kartı kullanımı %98 lerde takılıyor bişi göremedim benVideolarda bi sıkıntı görünmüyor ama burada %30 ciddi darboğaz demek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilemedim youtubede baya iyi görünüyor
Sorun değil knkKimse yazmayınca bilgim dahilinde yardım etmek istedim. Bilginiz varsa eğer yardımcı olabilirsiniz.
Bu sitelerdeki sonuçlar gerçek değilRyzen 3 2200G ve Radeon RX 570, Grafik Kartı Yoğun Görevlerinde oluşturuldu | Darboğaz hesaplaması | PC Builds
Kankam elindeki işlemciyi satip r5 1600 veya 2600 alirsin (1k civari )kalan parayada rx570 bulursun uygun fiyattan başka bi seçeneğin yok he illa alicam dersen 1650 ye kadar yolu var 1650 de yakişir bu aradaNe alabilirim sizce başka bütçeye göre
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne yapabilirim o zamam bütçem göre sizce