Anakartın neHocam sizden rica etsem, bios üzerinden Core Performance Boost ayarınıza bakar mısınız? Açık mı kapalı mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pbo dediğiniz nedir?
M.I.T kısmında CPU ayarları kısmı var ilk seçenek oraya gir. Orada advanced Cpu confgration var oraya girip AMD cool and quiet' i disabled yap sorunun düzelecek. CPB' yi açıp kapadığın yerdeB450M S2H
Nasıl sıfırlayacağımı bilmiyorum.
böyle yapınca hep amd overclocking'de girilen değer sabit mi oluyorM.I.T kısmında CPU ayarları kısmı var ilk seçenek oraya gir. Orada advanced Cpu confgration var oraya girip AMD cool and quiet' i disabled yap sorunun düzelecek. CPB' yi açıp kapadığın yerde
Normalde sabit zaten. Cool quiet açıksa buga giriyor görev yöneticisi. CPU-Z bench yaparsa OC yaptığı belli olacak zaten. Ben 4.4 ghz yaptığımda bu bug vardı ama puanlar normal çıkıyor.böyle yapınca hep amd overclocking'de girilen değer sabit mi oluyor
asrock anakartta cool and quiet yok.bundaki adı ne biliyor musunuzNormalde sabit zaten. Cool quiet açıksa buga giriyor görev yöneticisi. CPU-Z bench yaparsa OC yaptığı belli olacak zaten. Ben 4.4 ghz yaptığımda bu bug vardı ama puanlar normal çıkıyor.