- Reaksiyon skoru
- 10
var hadi dene ve fotorafını at bu arada yangın çıkarsa ben sorumluluk kabul etmiyorumHayır gerek yok. T6 Ultra Se-224XT Gibi bir şey alsa slikonu iyise 4.50Ghz bile olur.
var hadi dene ve fotorafını at bu arada yangın çıkarsa ben sorumluluk kabul etmiyorumHayır gerek yok. T6 Ultra Se-224XT Gibi bir şey alsa slikonu iyise 4.50Ghz bile olur.
Forumda Plat silikon ile 4.40Ghz yapan var hemde stok fan?var hadi dene ve fotorafını at bu arada yangın çıkarsa ben sorumluluk kabul etmiyorum
fotorafForumda Plat silikon ile 4.40Ghz yapan var hemde stok fan?
İşin gücün yok foto mu istiyonfotoraf
rekor 4.7Forumda Plat silikon ile 4.40Ghz yapan var hemde stok fan?
Kimde?rekor 4.7
Hangi termal macunu kullandın? kasan ne ? Anakartın ne? Slikon Plat herhalde.Ben
Smt açık 4750mhz
Plat silikon stok soğutucu dark x force kasa b450m s2hHangi termal macunu kullandın? kasan ne ? Anakartın ne? Slikon Plat herhalde.
Isı kaç derece oldu? Kaç ghz de stabil çalıştırabildin?Hangi termal macunu kullandın? kasan ne ? Anakartın ne? Slikon Plat herhalde.
O kasanın önü kapalıydı hemde. Bendede M200+r3 3100+a320 var oc için soğutmam yetiyor slikonum bronze olsa bile 4.10Ghz civarı yapabilirim ama anakartım izin vermiyorPlat silikon stok soğutucu dark x force kasa
4750mhz r15 sonucu var testte 95 civarıydı sanırımIsı kaç derece oldu? Kaç ghz de stabil çalıştırabildin?