ankaralı97
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 283
Ben r3 3200g 2 gün önce elime ulaştı pc taktım bugün performans beğenmedim. n11 den 680 tl alındı sizce iade edile bilir mi stok fanı ile kullandım.
Sanmam kullanmadan iade etseydin olabilirdi bence geri almazlar 2. elden normal fiyatından biraz daha ucuza satabilirsin.Ben r3 3200g 2 gün önce elime ulaştı PC taktım bugün performans beğenmedim. n11 den 680 TL alındı sizce iade edile bilir mi stok fanı ile kullandım.
a320m h 8gb 3000mhz ram 400w 80+ psuNeden beğenmedin ? Sistemin diğer parçaları neydi ?
Ram dual channel değilse tam performans alamazsın zaten.a320m h 8gb 3000mhz RAM 400w 80+ PSU
performans beklediğimden az ondan düşündüm televizyon veya mutfak robotu iade ediliyor kullansan da ama işlemci bilemedimSanmam kullanmadan iade etseydin olabilirdi bence geri almazlar 2. elden normal fiyatından biraz daha ucuza satabilirsin.
2 kat fps verir mi yanına ekran kartı alsak fps güzel olur muRAM dual channel değilse tam performans alamazsın zaten.
2 kat fps vermez ama yanına RX570 alsan güzel FPS alırsın.performans beklediğimden az ondan düşündüm televizyon veya mutfak robotu iade ediliyor kullansan da ama işlemci bilemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 kat fps verir mi yanına ekran kartı alsak fps güzel olur mu
pubg lite düşük 80 fps ultra 40 fps - fifa düşük 60 fps - valorant yüksek 77 fps 8 gb ram var bende 6 gb sayıyor rami 2 gb grafik kullanıyor2 kat fps vermez ama yanına RX570 alsan güzel FPS alırsın.
Bu arada ben de aynı işlemciyi almayı düşünüyordum kaç fps aldınız düşük ayarlarda?
Fps ler gayet iyi neden beğenmediniz internetten testleri izlediğimde de aynı değerler vardı araştırmamış mıydınız?PUBG lite düşük 80 fps ultra 40 fps - fifa düşük 60 fps - valorant yüksek 77 fps 8 gb RAM var bende 6 gb sayıyor rami 2 gb grafik kullanıyor
araştırdım aynı böyle zaten ama niye bilmiyorum içim öyle hissediyorFps ler gayet iyi neden beğenmediniz internetten testleri izlediğimde de aynı değerler vardı araştırmamış mıydınız?
Eğer iyi bir Fps istiyorsanız yanına RX570 kullanabilirsiniz.araştırdım aynı böyle zaten ama niye bilmiyorum içim öyle hissediyor
Ama satmak ve yerine R5 1600AF alıp RX570 ile konbinlemek daha iyi olur.Eğer iyi bir Fps istiyorsanız yanına RX570 kullanabilirsiniz.
bende şimdi öyle düşündüm 2 gün oldu elime geleli r5 1600af rx 570 ama geçen hafta aldım şindi r3 3200g açıp kullanmış oldum bugün sabah.Eğer iyi bir Fps istiyorsanız yanına RX570 kullanabilirsiniz.
Ama satmak ve yerine R5 1600AF alıp RX570 ile konbinlemek daha iyi olur.
2. elden sat.bende şimdi öyle düşündüm 2 gün oldu elime geleli r5 1600af rx 570 ama geçen hafta aldım şindi r3 3200g açıp kullanmış oldum bugün sabah.
Belki ben alırım 1-2 aya PC almayı planlıyoruz kardeşime bu işlemciyi koymayı planlıyordum.2. elden sat.