Bu emojiler ne reis neyin havası bu
Bu emojiler ne reis neyin havası bu
o firmanın diğer ismi itopya bebişimKnk n11 ne itopyasi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Knk itopya değil n11
Ha prdn bilmiyordumo firmanın diğer ismi itopya bebişim
Satıcıya bakacaksınız n11 degil dey elektronik buranın adresine bakarsanız itopyanın deposu olarak karşınıza çıkıyorKnk n11 ne itopyasi
Knk itopya değil n11
Çok boş yaptılar knk 2. Ele oluyor blmm almazlar niye alsınlar. Cayma hakkı kalktı vs cahiller konuşmasın sussun diye dedim.Bu emojiler ne reis neyin havası bu
Hocam ben site anlamında anladım ve öyle bir şey olduğunu bilmiyordum .Satıcıya bakacaksınız n11 degil dey elektronik buranın adresine bakarsanız itopyanın deposu olarak karşınıza çıkıyor
Normalde taşkınlık çıkarıp almazlarsa şanslı günündeymişsin artık değişim kartı olarak gönderirlerÇok boş yaptılar knk 2. Ele oluyor blmm almazlar niye alsınlar. Cayma hakkı kalktı vs cahiller konuşmasın sussun diye dedim.
Hocam ben site anlamında anladım ve öyle bir şey olduğunu bilmiyordum .
He tamam o zaman iade aldiklarına sevindim. Bu arada senin B580 büyük ihtimalle sorunluydu kuzenimde var I5 14400f ile Rustta 200 falan alıyordu.Çok boş yaptılar knk 2. Ele oluyor blmm almazlar niye alsınlar. Cayma hakkı kalktı vs cahiller konuşmasın sussun diye dedim.
Hocam ben site anlamında anladım ve öyle bir şey olduğunu bilmiyordum .
denemeden bilemessin yolla gitsinHocam işte azıcık kartınun üstü kalktı
Vermiş zatendenemeden bilemessin yolla gitsin
Rust çok kötü bir oyun başka oyunda denedinizmçİntel b 580
Hocam youtubede her şey yok rust test videosunda 80 fps alan kart 15 fps alıyor benim 5 yılım kart 15 fps alıyor tane
5 5600He tamam o zaman iade aldiklarına sevindim. Bu arada senin B580 büyük ihtimalle sorunluydu kuzenimde var I5 14400f ile Rustta 200 falan alıyordu.
Senin işlemci ne reisim ?
Valla hocam yine çokta düşük almaman lazım bir sorun olmuş herhalde5 5600
ben orta ayarın bir tık alıtnda 70 alıyordum yüksekte 10 fps alıyordum hatta 5Valla hocam yine çokta düşük almaman lazım bir sorun olmuş herhalde