Hocam kullandığınız ssd kronik sorunluAlıntıyı görüntüleSSD için test de yaptırdım bu arada.
SSD modeli https://www.vatanbilgisayar.com/cru...b-s-3d-nand-ssd-okuma-540mb-yazma-500mb-.html
Oyun 100 FPS aslında FPS de düşme bile gözlemleyemiyorum ama oyun uyarı veriyor tabi kırmızı olarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Monitör çözünürlüğüm 1360x768
Bad sectör testi yaptım hiç bir sıkıntı yok diskte.
Hız testi derken? Anlamadım internet diyorsanız o da iyi.
Sistem sıcaklıklarına bakacağım şimdi.
Alıntıyı görüntüle
FPS Düşüşü yaşadığım anlardan bir tanesi.
Drop varmı yine?RAM 7 GB yi geçmiyor düşük ayarlardayım.
Başka öyle oynadığım yüksek grafikli oyun yok ama eskiden Fortnite da olmuyordu diye hatırlıyorum. Ya da ara sıra oladabiliyordu galibaÇözünürlüğü yükselt.
Birde sadece apextemi oluyor?
Aslında apex oyununu pek bilmiyorum ama minecraftta olduğu gibi ram verme olayı var mı?Ara sıra var hala yani . Çözünürlüğü yükseltemem en fazla bu kadar. SSD kronik sorunlu mu bilmiyorum. Ramdan kaynaklı değil bence 8 e kadar dayanmadı hiç.
Başka öyle oynadığım yüksek grafikli oyun yok ama eskiden Fortnite da olmuyordu diye hatırlıyorum. Ya da ara sıra oladabiliyordu galiba
Dostum monitör 1360x768 destekliyor ve apex de fps sabitleme var mıdır? Daha bir rahatlarım belki.Aslında apex oyununu pek bilmiyorum ama minecraftta olduğu gibi ram verme olayı var mı?
Belki 8gb ramin tamamını kullanamıyordur.
Birde yüksek çözünürlüklü oyun indirip denemeni tavsiye ederim.
Çözünürlük düşük olduğu için darboğaz yapıyor olabilir.Dostum monitör 1360x768 destekliyor ve apex de fps sabitleme var mıdır? Daha bir rahatlarım belki.
Dostum sorununun ne olduğunu bilmiyorum ama ne olmadığını biliyorum.Arkadaşlar SSD yüzünden bu kadar drop yediğimi sanmıyorum RAM olarak da önerilen sistem gereksinimlerinde bile 8 GB RAM yazıyor. Oyun kaybediyorum. Yardım.