- Konu Sahibi Konu Sahibi
1650 super şuan stokta yok hazır sistemi varsa örnek olarak atarmısın1650 ile arasında 100 TL civarı oynarken fps farkı uçuyor superde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4 binBütçeniz nedir diye yazmıştım.
1650 super şuan stokta yok hazır sistemi varsa örnek olarak atarmısın1650 ile arasında 100 TL civarı oynarken fps farkı uçuyor superde.
4 binBütçeniz nedir diye yazmıştım.
Sistem için mi 4000?1650 super şuan stokta yok hazır sistemi varsa örnek olarak atarmısın
4 bin
evet monitör ayrıSistem için mi 4000?
Hazır sistem olmak zorunda mı?evet monitör ayrı
bütçeme uymuyor dediğim gibi 4bin bütçem varÖzelleştirme talimatlarını şimdi yazacağım.![]()
Sinerji Delos Intel Core i5 13400F 16GB 1TB NVMe M.2 SSD ASUS Radeon TUF OC 12GB RX7700XT Oyun Bilgisayarı
Sinerji Delos Intel Core i5 13400F 16GB 1TB NVMe M.2 SSD ASUS Radeon TUF OC 12GB RX7700XT Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Eğer almak isterseniz.
Bu arada bu pcden stokta var.
hayır ama genelde daha ucuza denk geldiği için öyle dedimHazır sistem olmak zorunda mı?
hayır ama genelde daha ucuza denk geldiği için öyle dedim
forum.donanimarsivi.com
Daha ucuz bulunmuyor.bütçeme uymuyor dediğim gibi 4bin bütçem var
hayır ama genelde daha ucuza denk geldiği için öyle dedim
Hocam sistemi uzay montaj olarak kullanmak istemeyecek sanırım arkadaş.
dediğin şey benim için imkansız artvinde 2. el 1650 super felan bulamam
i3 10100f+ 1650 super alın. daha ucuz ve daha performanslı.bütçeme uymuyor o yüzden ikisi arasında kaldım
O fiyatta hazır sistem de bulunmuyor pek, bulunanların da hep bir kırık çıkığı oluyor.dediğin şey benim için imkansız artvinde 2. el 1650 super felan bulamam
o yüzden şu ikisi arasında kaldım https://www.incehesap.com/majesty-1270-yavuz-selim-gaming-pc-fiyati-43299/ https://www.gaming.gen.tr/urun/5969...1650-4gb-8gb-ram-240gb-ssd-gaming-bilgisayar/Daha ucuz bulunmuyor.
Hocam sistemi uzay montaj olarak kullanmak istemeyecek sanırım arkadaş.