Neler Yeni

R5 1600af işlemci aldım 0 olarak fakat 12 ay garanti gözüküyor nedeni nedir

ofa1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
o.f.a
Bir ara konuş ama fatura tarihi geçerli diye biliyorum.

Omersanli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ömer
Bu işler senin sanmana göre ilerlemiyor.Genel olarak böyledir.Aldığım geçen ay aldığım kulaklıkta da aynısı oldu.

Teknobiyotik outlet ürün satabiliyor aldığın ürün outlet ise normal.Bence tekbobiyotikten faturanı iste üstünde yazar zaten.

Endeks bilişim olması gerekeni söylemiş zaten.Sen teknobiyotikten faturanı almana bak.
Faturam elimde şuanda ama üzerinde seri numaram yazmamakta

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Faturam elimde şuanda ama üzerinde seri numaram yazmamakta
Bir şey olmaz.Sıkıntı çıkmaz.Boşuna kasma o kadar.Ben de geçen sene işlemci almıştım.Fatura nerede bilmiyorum.Fatura tarihinden itibaren 2 sene garantili.

Ziona

80+ Silver
Bu işler senin sanmana göre ilerlemiyor.Genel olarak böyledir.Aldığım geçen ay aldığım kulaklıkta da aynısı oldu.

Teknobiyotik outlet ürün satabiliyor aldığın ürün outlet ise normal.Bence tekbobiyotikten faturanı iste üstünde yazar zaten.

Endeks bilişim olması gerekeni söylemiş zaten.Sen teknobiyotikten faturanı almana bak.
Ben düşüncemi söyledim, Endeks'i arayıp bilgi almış zaten arkadaş. Daha önceden Hepsi Burada üzerinden aldığım mousede faturası 2 yıl önce kesilmiş olduğu için şüpheci davranmakta fayda var.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben düşüncemi söyledim, Endeks'i arayıp bilgi almış zaten arkadaş. Daha önceden Hepsi Burada üzerinden aldığım mousede faturası 2 yıl önce kesilmiş olduğu için şüpheci davranmakta fayda var.
Faturası güncel kesilmiş.Ürün garantileri de fabrika çıkışı ile başlayabilir bunda sorun yok.Fatura varsa fatura tarihi yoksa fabrika çıkışı geçerşi.

Omersanli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ömer
Bir şey olmaz.Sıkıntı çıkmaz.Boşuna kasma o kadar.Ben de geçen sene işlemci almıştım.Fatura nerede bilmiyorum.Fatura tarihinden itibaren 2 sene garantili.
Tamamdır hocam işlemci r5 1600af
B450 m s2h bios a girip sıcaklık değerine baktım 19 C gösteriyor du stabil çalışmakta mı daha test etmedim ama ürün 0 kutulu gelmişti

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tamamdır hocam işlemci r5 1600af
B450 m s2h bios a girip sıcaklık değerine baktım 19 C gösteriyor du stabil çalışmakta mı daha test etmedim ama ürün 0 kutulu gelmişti
sıkıntı yok bence kullanmana bak.

Top Bottom