Faturam elimde şuanda ama üzerinde seri numaram yazmamaktaBu işler senin sanmana göre ilerlemiyor.Genel olarak böyledir.Aldığım geçen ay aldığım kulaklıkta da aynısı oldu.
Teknobiyotik outlet ürün satabiliyor aldığın ürün outlet ise normal.Bence tekbobiyotikten faturanı iste üstünde yazar zaten.
Endeks bilişim olması gerekeni söylemiş zaten.Sen teknobiyotikten faturanı almana bak.
Bir şey olmaz.Sıkıntı çıkmaz.Boşuna kasma o kadar.Ben de geçen sene işlemci almıştım.Fatura nerede bilmiyorum.Fatura tarihinden itibaren 2 sene garantili.Faturam elimde şuanda ama üzerinde seri numaram yazmamakta
Ben düşüncemi söyledim, Endeks'i arayıp bilgi almış zaten arkadaş. Daha önceden Hepsi Burada üzerinden aldığım mousede faturası 2 yıl önce kesilmiş olduğu için şüpheci davranmakta fayda var.Bu işler senin sanmana göre ilerlemiyor.Genel olarak böyledir.Aldığım geçen ay aldığım kulaklıkta da aynısı oldu.
Teknobiyotik outlet ürün satabiliyor aldığın ürün outlet ise normal.Bence tekbobiyotikten faturanı iste üstünde yazar zaten.
Endeks bilişim olması gerekeni söylemiş zaten.Sen teknobiyotikten faturanı almana bak.
Faturası güncel kesilmiş.Ürün garantileri de fabrika çıkışı ile başlayabilir bunda sorun yok.Fatura varsa fatura tarihi yoksa fabrika çıkışı geçerşi.Ben düşüncemi söyledim, Endeks'i arayıp bilgi almış zaten arkadaş. Daha önceden Hepsi Burada üzerinden aldığım mousede faturası 2 yıl önce kesilmiş olduğu için şüpheci davranmakta fayda var.
Tamamdır hocam işlemci r5 1600afBir şey olmaz.Sıkıntı çıkmaz.Boşuna kasma o kadar.Ben de geçen sene işlemci almıştım.Fatura nerede bilmiyorum.Fatura tarihinden itibaren 2 sene garantili.
sıkıntı yok bence kullanmana bak.Tamamdır hocam işlemci r5 1600af
B450 m s2h bios a girip sıcaklık değerine baktım 19 C gösteriyor du stabil çalışmakta mı daha test etmedim ama ürün 0 kutulu gelmişti