www.asus.com
Bazı alanlara sordugum zaman genelde b350 ile 3600x icin tamm performans alamazsın 3600x i 2600x gibi kullanirsin dediler. Ne kadar dogru ne kadarı yanlıs onu ogrenmek istiyorum yaniSorun yaşamazsın bios güncelleyip kullanabilirsin.
![]()
||ASUS Türkiye
www.asus.com
Ben mmorpg oyunu oynuyorum blade and soul . Mmorpg optimuze sorunu var evet ama genelde takilmadan duzgun akıcı bir oyun oynamak istiyorum ve genelde baktıgımda ya intel K serisi oc icin yada Ryzen X serisi kullaniyorlar o yuzden X serisi istiyorum 1 2 tık olması bile benim acimdan iyi olur. Tavsiyelere acıgım fikrimi degistire bilirim de sagol bilgi icinBen de 3600x alacaktım fakat karşılaştırmaları izlersen 3600 almak daha mantıklı. Aralarında çok fark yok. Eğer overclock delisi değilsen 3600 al derim. aradaki paraya da kule tipi iyi bir soğutucu. Anakart olayına bir şey diyemeyeceğim fazla bilgim yok. İleride B450 bir kart alacaksan sorun olmaz.
Hiçbir sorun yaşamadan kullanırsın.Suan elimde
ryzen5 1600
Asus prime b350 plus+
Ilk olarak islemciyi R5 3600x alıcam ama anakat sorunu yasar mıyım?
Beni 3~4 ay idare etse daha sonra
Anakarti b450 ile degistirecem
Mantıklı mıdır
Tavsiye bekliyorum
Hiçbir sorun yaşamadan kullanırsın.
Birde suan ki bilgisayarim yani Ryzen 5 1600 prim b350 plus 16 gb ram rtx 2070 super .. Cinebench denemesi yaptigimda (darbogaz oluyor sanirim) tam testi bitirmeden pc kendini resetliyor .. sebebi ne olabilirHiçbir sorun yaşamadan kullanırsın.