Ryzen 5 1600 14nm ve 1650 superli sistem nasıl?

Dostum yazıp yazıp gidiyosunuz :D Suan elimde, kullanicam yani en azından 2.el elden çıkartana kadar, ki cikartabilirsem su devirde ileride. Bana neden söyler misin, neden ASLA almayayım, özellikle benim sistemim özelinde söylersen asiri aydınlatıcı olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

14 nm asla alinmamasi lazimmis
vaow

Dostum yazıp yazıp gidiyosunuz :D Suan elimde, kullanicam yani en azından 2.el elden çıkartana kadar, ki cikartabilirsem su devirde ileride. Bana neden söyler misin, neden ASLA almayayım, özellikle benim sistemim özelinde söylersen asiri aydınlatıcı olur

vaow

dostum alırsın ama satışını kolay yapamazsın senin satacağın fiyata 1600af ler olur o yüzden bence birazdaha bekle öyle al yada temiz 2.el 1600aflere bakabilirsin

Biostar b450m anakart
8 gb RAM crucial ballistix RAM
240 gb crucial bx500 SSD
İnno3d gtx1650super
Ryzen5 1600 14nm
Bu sistemde ileriye dönük RAM ve HDD yükseltmesi yapacağım ama, işlemciye kafamı çok yordum, AF aldigim yerde stokta kalmamis, r5 1600 idare eder mi beni? Oyunlarda beni neler bekliyor, suan sistem elimde montaj yapılcak sadece. 14 nm islemci gerçekten berbat mi yoksa götürür mü, illa ki ileride 2.el elden cikarabilirsem AF bulabilirsem bir de yükselticem zaten, suan neler olucak, acayip kararsızım ve benchmarklara kalsa harika üstü bir sey ama güvenmiyorum, yardım lazım dostlar
hocam aquarius 5an sistem değil mi bu

Nedenlerinizi yazar misiniz, bende degistirmem gerektigini öngörebiliyorum, ama acele mi etmem gerekiyor, beni ne kadar idare eder. Gerçekten oyun oynayacagim sadece, kucuk Word işlerini geciyorum, oyun oyun oyun. Biraz biliyorum ama, sistemi kullanan birinden iyi bilemem asla

Peki daha iyisi olur muydu bu fiyata, ha bu arada 4 fanli RGB kasa 550 w 80 ps bronze kasa var ayriyeten

Hocam 3100 oyun performansı olarak çok daha iyi ve 1600 AF'den daha iyi ve senin alacağın 1600 AE.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,961
Üyeler
183,496
Son üye
dogansarc
Geri