Psu?Arkadaşlar GTA da veya rustta ayarlar ne olursa olsun işlemci kullanımı %25 30 ekran kartı ise %50 yi geçmiyor.Bazen FPS 60 altına bile düşebiliyor.Bütün driverlarım güncel.
corsair 550W 80 Plus
Psıda yeterli gibi duruyo bilmiyorumcorsair 550W 80 Plus
stress testine sokup deneyin furmark öneririmArkadaşlar GTA da veya rustta ayarlar ne olursa olsun işlemci kullanımı %25 30 ekran kartı ise %50 yi geçmiyor.Bazen FPS 60 altına bile düşebiliyor.Bütün driverlarım güncel.
Gerçekten bıktım bu olaydan eğer bi fikriniz varsa sorunun neyde olduguyla ilgili parçayı değiştirebilirim bana işlemcide gibi geliyor.Psıda yeterli gibi duruyo bilmiyorum
Tamamdır deneyeceğimstress testine sokup deneyin furmark öneririm
Pek bilmiyorum bu konuları gündüz vakti tekrardan açarsan daha bilgili kişiler kesin yardımcı olur bilmedipim bişeyde yorum yapmak istemiyorumGerçekten bıktım bu olaydan eğer bi fikriniz varsa sorunun neyde olduguyla ilgili parçayı değiştirebilirim bana işlemcide gibi geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamamdır deneyeceğim
Tamamdır teşekkür ederim genede.Pek bilmiyorum bu konuları gündüz vakti tekrardan açarsan daha bilgili kişiler kesin yardımcı olur bilmedipim bişeyde yorum yapmak istemiyorum
Denetim Masası > Güç Seçenekleri > Yüksek PerformansArkadaşlar GTA da veya rustta ayarlar ne olursa olsun işlemci kullanımı %25 30 ekran kartı ise %50 yi geçmiyor.Bazen FPS 60 altına bile düşebiliyor.Bütün driverlarım güncel.
Hep öyleydi.Denetim Masası > Güç Seçenekleri > Yüksek Performans
Yani bilgisayarı yüksek performans’a alın.
Başka forumlara bakarken bir şey buldum;Arkadaşlar GTA da veya rustta ayarlar ne olursa olsun işlemci kullanımı %25 30 ekran kartı ise %50 yi geçmiyor.Bazen FPS 60 altına bile düşebiliyor.Bütün driverlarım güncel.