Neler Yeni

R5 2600X Soğutucu Önerisi

weiwuer

80+ Bronze
Plastik gibi camda olabilir ama çıkmıyor
çıkar çıkar sağında solunda bir şeyler vardır. plastikse eğer matkapla del, yok eğer camsa ufak çekiçle camı köşelerden kır sadece kenarlarında çerçeve kadar küçük alan bırak. onun etrafına da sineklik ger. ben zar zor çıkardım çıkardım benim de camdı. bıçak soktum kenarlarına. yanımda çekiç hazır bekliyordu, çıkmasaydı koyacaktım 2 tane

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
çıkar çıkar sağında solunda bir şeyler vardır. plastikse eğer matkapla del, yok eğer camsa ufak çekiçle camı köşelerden kır sadece kenarlarında çerçeve kadar küçük alan bırak. onun etrafına da sineklik ger. ben zar zor çıkardım çıkardım benim de camdı. bıçak soktum kenarlarına. yanımda çekiç hazır bekliyordu, çıkmasaydı koyacaktım 2 tane
Garantisi iptal olur bide onla uğraşamam

weiwuer

80+ Bronze
Garantisi iptal olur bide onla uğraşamam
alt tarafı kasa işte ne garantisi olacak boş kutu işte.
kasayı inceledim senin, kenarlarında çıkma yeri var. ince bıçağı sok kenarlardan açmaya çalış, silikon bant ile tutturulmuş senin cam ön tarafa. bıçak yardımıyla çıkar o cam kırmadan

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
alt tarafı kasa işte ne garantisi olacak boş kutu işte.
kasayı inceledim senin, kenarlarında çıkma yeri var. ince bıçağı sok kenarlardan açmaya çalış, silikon bant ile tutturulmuş senin cam ön tarafa. bıçak yardımıyla çıkar o cam kırmadan
Bir gün deneriz

weiwuer

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,429
Üyeler
167,840
Son üye
EnesG13