ne kadara satarsınız tahminiİilemciye ne kadar bütçe ayırdınız elime hazır sistemden sökme aıfır ryzen 5 4650g geçicek belki satabilirim
minimum kaç olursaTek tek alacaksanız
https://www.sahibinden.com/ilan/ik...i-oyuncu-bilgisayari-1029561117/detay[/QUOTE]
vengeance-lpx-16gb-2x8-3600-mhz-ram-1029467413/detay[/URL]
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tek tek toplasanız 4000-4500 arası bir şey olur direk kasa olarak alırsanız size gönderdiğim var ek olarak bu var fakat buna pek güvenemedim.ne kadara satarsınız tahmini
minimum kaç olursa
Arkadaşın attığı linkte 5 3400g 2500tl 2700-2800 civarına bırakabilirim 5 4650g ve isterseniz uygun bi fiyata yine sıfır 550w power satabilirimne kadara satarsınız tahmini
minimum kaç olursa
psu elimde kalır gibi geldi banaTek tek toplasanız 4000-4500 arası bir şey olur direk kasa olarak alırsanız size gönderdiğim var ek olarak bu var fakat buna pek güvenemedim.
Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları, çeşitli seçenekleri ve S-Param Güvende ile satma / satın alma fırsatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Banada, bir de Ram 8+4 yerine 8+8 olsaydı daha iyi olurdu bana sorarsan tek tek toplanılabilir veya üstte ki sistem düşünülebilir.psu elimde kalır gibi geldi bana
toplamak daha mantıklı ama bulamadım ki piyasada r5 3400g yok neden hiç satışı felan yok 2. el de bulamadım 0 daBanada, bir de Ram 8+4 yerine 8+8 olsaydı daha iyi olurdu bana sorarsan tek tek toplanılabilir veya üstte ki sistem düşünülebilir.
Hiçbir yerde satışı yok ikinci elde pek fazla yok sanırım az üretiliyor toplama konusuna gelirsek bana göre toplamak sıkıntı çıkarabilir zaten tek tek toplardan yine aynı fiyata denk geliyortoplamak daha mantıklı ama bulamadım ki piyasada r5 3400g yok neden hiç satışı felan yok 2. el de bulamadım 0 da
R 5 4650G+PowerBoost 550W PowerSupply 3100-3200 Civarına bırakırım düşünürsen yazarsıntoplamak daha mantıklı ama bulamadım ki piyasada r5 3400g yok neden hiç satışı felan yok 2. el de bulamadım 0 da