Neler Yeni

R5 3500x - GTX1660 Super Sistem Yükseltebilirmiyim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Enes Yıldırım
Arkadaşlar Bende Şöyle Bir Sistem Var
İşlemci : AMD R5 3500x
Ekran Kartı : Galax GTX1660 Super
Anakart : Asrock B450M HDV R4.0
Ram : Neo Forza 16GB (2x8) 3600Mhz
SSD : Geil Zenith R3 512gb
PSU: Aerocool 500w
Kasa : Dark Cosmos

Bu sistem satılsa nekadara satılır veyahut yükseltme yapmak istesem nasıl bir yükseltme yapabilirim bütçe 20k satıp ddr5 e mi geçmeliyim satarsam fiyat kaç yazarsam makul olur yardımcı olursanız sevinirim

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
efe araci
hocam bileşenleriniz güzel yükseltme yapacaksanız 2x16 rame geçmeniz yeterli en güzeli hepten satıp am5 ddr5 sisteme geçmek fiyat konusunda bunları pek bilmiyorum.

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Satıp DDR5'e de geçebilirsin eğer 20k + sattığın para gibi bir bütçe yaparsan.
Ya da 3500X yerine min R5 5600'e geçebilirsin.
Bu arada yükseltme amacının da ne olduğu önemli. Ona göre ekran kartıyla ilgili ve PSU ile ilgili konuşulabilir sonrasında

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Enes Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Satıp DDR5'e de geçebilirsin eğer 20k + sattığın para gibi bir bütçe yaparsan.
Ya da 3500X yerine min R5 5600'e geçebilirsin.
Bu arada yükseltme amacının da ne olduğu önemli. Ona göre ekran kartıyla ilgili ve PSU ile ilgili konuşulabilir sonrasında
PUBG Tarzı oyunlar oynuyorum genelde ultra hikayeli ve çözünürlük merakım yok akıcı bir oyun sağlasın bana yeter artık yavaş yavaş tatmin etmemeye başladı

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
efe araci
PUBG Tarzı oyunlar oynuyorum genelde ultra hikayeli ve çözünürlük merakım yok akıcı bir oyun sağlasın bana yeter artık yavaş yavaş tatmin etmemeye başladı
güzel bir upgrade istiyorsanuz işlemcinizi 2 elden uygun fiyata 5600 veya benim önerim 5700x bulun ve 2x16 güzel bir ram almanızı öneririm bu upgrade yetecektir büyük ihtimal yetmeme sebebi ramin yetersizliğidir.

Miella0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
miel
güzel bir upgrade istiyorsanuz işlemcinizi 2 elden uygun fiyata 5600 veya benim önerim 5700x bulun ve 2x16 güzel bir ram almanızı öneririm bu upgrade yetecektir büyük ihtimal yetmeme sebebi ramin yetersizliğidir.
hocam arkadaş çok güzel bir tavsiyede bulunmuş bende sizin gibi pubgde sıkıntı çekiyordum 1660 oc ekran kartım var işlemcim r3 4100 pubg gibi fps oyunlarında düşük kalıyordu yakın zamanda tanıdık bir arkadaştan r5 5600 aldım makul bir fiyata o da yükselteceği için satıyordu nasıl rahatladım anlatamam size valorantta 200-250 olan fpsim 400-500 lere fırladı pubg de 50-60 fps ayar farketmeksizin droplu bir şekilde oynuyordum şimdi hiçbiri kalmadı akıcı bir şekilde oynuyorum pubg ultra ayarlar 80-90 fps en düşükte 120-130 140 ları zorluyor yer yer custom ayarlarda tabi en iyisi oluyor. yani demem o ki sırf bu yüzden sisteminizi satıp ddr5 e geçmek istiyorsanız paranız varsa tabi geçin fakat nacizane tavsiyem bu dediğiniz şeyler için o kadar para harcamanıza gerek yok bir işlemci büyük fark yaratıyor bende sizin gibi satıp ddr5e geçmek istiyordum gerek kalmadı işlemci alınca bence arkadaşı dinleyin ddr5 fiyatlarının hala anlamsız uçuk olduğunu düşünüyorum ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar Bende Şöyle Bir Sistem Var
İşlemci : AMD R5 3500x
Ekran Kartı : Galax GTX1660 Super
Anakart : Asrock B450M HDV R4.0
Ram : Neo Forza 16GB (2x8) 3600Mhz
SSD : Geil Zenith R3 512gb
PSU: Aerocool 500w
Kasa : Dark Cosmos

hocam arkadaş çok güzel bir tavsiyede bulunmuş bende sizin gibi pubgde sıkıntı çekiyordum 1660 oc ekran kartım var işlemcim r3 4100 pubg gibi fps oyunlarında düşük kalıyordu yakın zamanda tanıdık bir arkadaştan r5 5600 aldım makul bir fiyata o da yükselteceği için satıyordu nasıl rahatladım anlatamam size valorantta 200-250 olan fpsim 400-500 lere fırladı pubg de 50-60 fps ayar farketmeksizin droplu bir şekilde oynuyordum şimdi hiçbiri kalmadı akıcı bir şekilde oynuyorum pubg ultra ayarlar 80-90 fps en düşükte 120-130 140 ları zorluyor yer yer custom ayarlarda tabi en iyisi oluyor. yani demem o ki sırf bu yüzden sisteminizi satıp ddr5 e geçmek istiyorsanız paranız varsa tabi geçin fakat nacizane tavsiyem bu dediğiniz şeyler için o kadar para harcamanıza gerek yok bir işlemci büyük fark yaratıyor bende sizin gibi satıp ddr5e geçmek istiyordum gerek kalmadı işlemci alınca bence arkadaşı dinleyin ddr5 fiyatlarının hala anlamsız uçuk olduğunu düşünüyorum ben.
tabi 1660 6gb vram günümüzde yetersiz kalıyor ama size yetiyorsa işlemci yükseltip deneyebilirsiniz ha daha başka hikayeli oyunlara başlarım ben diyorsanız cyberpunk gibi ağır satıp yeni sistemde ddr5 dizmek mantıklı

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Enes Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabi 1660 6gb vram günümüzde yetersiz kalıyor ama size yetiyorsa işlemci yükseltip deneyebilirsiniz ha daha başka hikayeli oyunlara başlarım ben diyorsanız cyberpunk gibi ağır satıp yeni sistemde ddr5 dizmek mantıklı
Çok güzel anlatmışsın hocam tamamdır çok teşekkür ederim ikinci el r5 5600 kovalayayım ozaman ben

Top Bottom