Neler Yeni

R5 3500x İşlemci Sürekli 85 derece

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
şuan sadece google açık 1 saattir oyun oynamıyorum hava 32 derece
İşlemci oyun oynarken veya boştayken farketmeksizin hep 80 derecelerde geziyor herhangi bir overclock yapılmadı biostan turbosuyla vs. uğraşılmadı.
İşlemcide termal macun yok ve stok fan takılı
bilgisayara kötü bir etkisi olur mu fortnite gibi oyunlarda droplar aşırı fazla oluyor

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun
şuan sadece google açık 1 saattir oyun oynamıyorum hava 32 derece
İşlemci oyun oynarken veya boştayken farketmeksizin hep 80 derecelerde geziyor herhangi bir overclock yapılmadı biostan turbosuyla vs. uğraşılmadı.
İşlemcide termal macun yok ve stok fan takılı
bilgisayara kötü bir etkisi olur mu fortnite gibi oyunlarda droplar aşırı fazla oluyor
termal macun sürmeden soğutucu takılır mı hiç hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
termal macun sürmeden soğutucu takılır mı hiç hocam
2 yıldır kullanıyorum bir sorun çıkartmadı bende o zamanlar bilmiyordum ellemedim 2 gün içerisinde termal macun yenileyeceğim fakat bu fazla değil mi termal macun 10 15 derece düşürse yine sıkıntı biostan ne ekran kartına ne işlemciye overclok yapılmadı hatta rame xmp ayarı bile yapmadım bu sıkcalığın farklı bir sebebi olabilir mi
kasada ayrıca 3 tane fan var kasanın ön tarafının yarısı mesh panel fakat masanın bilgisayar konulacak kısmında sağı solu kapalı bi tek önü açık hava sürkilasyonu olmadığı için sorun yaşatıyor olabilir mi

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun
2 yıldır kullanıyorum bir sorun çıkartmadı bende o zamanlar bilmiyordum ellemedim 2 gün içerisinde termal macun yenileyeceğim fakat bu fazla değil mi termal macun 10 15 derece düşürse yine sıkıntı biostan ne ekran kartına ne işlemciye overclok yapılmadı hatta rame xmp ayarı bile yapmadım bu sıkcalığın farklı bir sebebi olabilir mi
kasada ayrıca 3 tane fan var kasanın ön tarafının yarısı mesh panel fakat masanın bilgisayar konulacak kısmında sağı solu kapalı bi tek önü açık hava sürkilasyonu olmadığı için sorun yaşatıyor olabilir mi
isterseniz stok fanı değiştirip bunu alabilirsiniz

Yanakay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Metin Vardar
3 yıllık 2600x işlemcim 80-90 derecelere çıkıyor diye şikayetçi idim artic4 termal macun alıp bakımını yaptım ve sonuç ağır yük altında derece 60-65 arasına düştü boşta iken 30-40 arasında geziniyor

macunsuz senin bu dereceleri görmen gayet normal bi yerden sonra sistem kendini kapatabilir de sıcaklık yüzünden

Top Bottom